Jane De Almeida 4K

Páginas: 2 (475 palabras) Publicado: 25 de abril de 2011
Jane de Almeida – 4K
15 de octubre de 2009

Jane de Almeida va estar a Europa per a presentar el seu estudi sobre el projecte que desenvolupa entre les universitats Mackenzie (Sao Paulo) ambaltres 60 investigadors que han transmès la pelicula “Enquanto a noite nao chega” de Beto Souza i Renato Falcao, a traves de fibres òptiques (xarxes fotoniques), el que es diu el cinema digital d'altadefinició (4K), per a dos centres de distints paises simultaneamente, el Digital Mitja Center (*DMC), de la Universidade de Keio i el Calit2 de la Universitat de Califórnia en San Diego.

El retorn dela pel·lícula dirigida per la invenció: noves llums

El cinema -”la invenció sense futur” dels germans Lumiére- va marcar el segle XX de manera profunda i enriquidor. Gran part del que es podrà dirdel subjecte del segle XX en el futur serà atribuído al dispositiu del cinema. Ara, més de 110 anys després, aquest efecte no sembla haver desaparegut, a pesar de la sensació de naturalitat que vamgaudir davant de la pantalla. Després de diverses etapes, la tecnologia de producció d'imatges en moviment ha experimentat profunds canvis tecnològics i ara som capaços d'obtenir i projectar imatges dequalitat inqüestionable amb resultats estètics sorprenents, fins i tot per als amants del cinema.

(…) Els pioners del cinema també es consideraven inventors i científics, perquè la professió de“director” encara no s'havia inventat. “Apporter au Monde Li Monde” – (portar el món al món), va anar el lema dels germans Lumière i de la Pathé-Film. Com va assenyalar el cineasta *Alexander *Kluge, lafrase pot tenir dos significats: el naixement de noves imatges, d'un món nou, però també la idea que el món filmat s'exhibeix a París. En aquest moment, diverses càmeres van ser enviades a diversospaïsos de tot el món per a registrar els moviments de cultures llunyanes a la recerca d'imatges “mai vistes”. Avui dia, l'aparell tecnològic d'imatges de super alta definició pot fer visibles imatges...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Alme
  • Jano
  • Jana
  • jano
  • Janer
  • Jano
  • jana
  • Jano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS