Japón

Páginas: 3 (655 palabras) Publicado: 21 de abril de 2012
JAPÓ

Japó (significat literal: 'el país de l'origen del sol') , és un país insular de l'est d'Àsia. Està situat entre l'oceà Pacífic i el mar del Japó, a l'est de Xina, Rússia i la península deCorea. Japó està format per quatre illes principals: Honshū, Hokkaidō, Kyūshū i Shikoku, que formen el 97% de la superfície total del país, i per altres 6.848 illes menors adjacents.3 Té una poblacióde 127 milions de persones, la desena més nombrosa del món. L'àrea metropolitana de Tòquio, que inclou a la ciutat cabdal de Tòquio i les prefectures dels seus voltants, és l'àrea urbana més gran delmón en termes de població, albergant a més de 30 milions d'habitants. És el segon país més poblat d'Àsia Oriental, després de Xina.

Les illes de Japó van estar habitades des del període PaleolíticSuperior. Els primers esments escrits van esdevenir de manera breu en llibres d'història de Xina del segle I.4 La influència del món exterior seguida de llargs períodes de aïllament ha caracteritzat lahistòria de Japó. Des que es va adoptar una constitució en 1947, la forma de govern de Japó ha estat la d'una monarquia constitucional, amb un emperador i un parlament triat, conegut com la Dieta.Conegut com «La terra del sol naixent», és una de les majors potències econòmiques del món.5 És membre de l'Organització de les Nacions Unides, G8, G4 i APEC. També és el sisè país exportador i elvuitè importador.

ITINERARI
DIA 1 Espanya/Osaka-- Sortida en vol a Osaka, via una ciutat europea. Nit a bord
2 Osaka/Kyoto-- Arribada a Osaka i continuació a Kyoto.
3 Kyoto/Nara/Kyoto--Allotjament.Al matí visita de la ciutat; Castillo de Nijo, Temple de Kinkakuji i Temple de Sanjusangendo. Sortida a tren a Nara. Visitem el Temple de Todaiji, el Santuari Kasuga i el Parc dels Cérvols. Retorn aKyoto a tren.
4 Kyoto-- Allotjament. Dia lliure. Recomanem passejar per la zona antiga del barri de Gion.
5 Kyoto/Hakone-- Allotjament. Sortida a "Tren Bela" cap a l'estació d'Odawara. A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Japon
  • Japón
  • Japon
  • Japon
  • Japón
  • Japon
  • Japon
  • Japones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS