jeje

Páginas: 4 (814 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2014
ia recurrente de niños, algunos de ellos conectados con el mundo de lo sobrenatural (Elba, Tomás/Olla, narradora de “El reloj de Bagdad”). Personajes impulsados a indagar sobre algo que le resultadesconcertante (narradores de “La ventana del jardín”, “En el hemisferio sur” o “Los altillos de Brumal”). A menudo realizan una interpretación errónea de la realidad, que se presenta compleja yescurridiza Personajes que se revelan como grandes narradores orales (Lúnula, Fátima, Olvido, Arganza).
necessita millorar, però aquests es van modificar perquè s'havia de fomentar l'esforç entrel'alumnat. L'avaluació té algunes funcions i a més, haurien de ser dràstiques. Una de les funcions de l'avaluació és que s'ha d'exigir als nens una mica de sacrifici, dient-los que hi ha temps per a tot, queja patiràn quan siguin grans. Una altra funció és que el professorat ha de motivar als seus alumnes que facin determinades coses perquè toca. Aquesta funció hauria de ser una costum que s'hauriad'aprendre des de petit. L'autor d'aquest text pensa que PA i NM són eufemismes perquè tenien una escassa eficàcia des del punt de vista de l'avaluació i els hi diu eufemismes per no dir una cosa pitjor.L'autor, també li dóna molta importància al culte de la motivació ja que el professorat pensa que si suspenen a qualsevol alumne
exemple claríssim és que si s'aprova un nen que ha treballat moltperò no ha arribat al nivell exigit, se li dóna un missatge per a què ell generi els seus mecanismes necessaris per poder superar la seva mancança.
Aquest autor atribueix una responsabilitat molt gransobre la societat en l'eduació, és a dir, diu que els nens han de sapiguer que tot en la vida té un propósit i que cada cosa s'ha de fer en el moment oportú.

Jo crec que algun mèrit de lasocietat en l'educació seria, la paciència en l'ensenyament als joves, ja que la joventut comporta molts problemes. Un altre mèrit de la societat en l'eduació és que encara segueix sent pública, ja que si...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jeje
  • Jeje
  • Jeje
  • Jeje
  • Jeje
  • Jeje
  • Jeje
  • jeje

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS