jjjjjjjjjjjjjjj

Páginas: 7 (1742 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2014


MIL REVOLTS
Maria Mercè Roca














Nom i cognoms: Luis Ibort Colet
Curs: 4t ESO 2013/14
Col·legi: Lestonnac L’Ensenyança
Professora: Sílvia Argilaga
Assignatura: Català


Dimarts 5 de novembre de 2013
Índex

Biografia de l’autora Pàgina 3

Vocabulari Pàgines 4-6

Resum de l’obra Pàgina 7, 8 i 9

Tema de l’obra Pàgina 10Narrador Pàgina 11

Trama lineal o discontínua Pàgina 12

Espais Pàgina 13

Personatges Pàgina 14

Temps intern i extern Pàgina 15

Final diferent Pàgina 16





4. Resum de l’obra

1.Girona una terra amb sorpreses.
Una jove de quinze anys, la Neus, a punt de complir-ne setze, i la seva amiga Clàudia es decideixen dir-li al seu millor amic si volanar a la revetlla de la Devesa, l’Albert accepta i es prometen veure per la revetlla.
La Neus i la Clàudia van de compres per ficar-se guapes per la festa i impressionar a l’Albert i a l’Òscar respectivament.
L’Albert després de treballar dur en la concessionària se’n va a dormir i somnia amb com li dóna un petó la Neus, però de sobte sent el timbre de la seva casa i s’aixeca a obrir, ésl’avi, l’avi Genís que li explica que vol anar a Gandesa per uns motius i l’Albert li diu que els pares no estan.
Ja a la piscina i havent passat la revetlla l’Albert i la Neus es troben però de sobte apareix en Genís i tot se’n va a norris, en Genís tot preocupat busca horaris de busos i trens per anar a Gandesa, després de que l’Albert hagi cedit per anar amb ell a Gandesa marxen a casa.
L’Albert totfuriós per la seva mala sort de portar al seu avi a Gandesa decideix anar a prendre un gelat amb ell, i truca a la Neus perquè vingui a veure’ls i la intenta convèncer de que vingui amb ell, encara que s’hagin de perdre el càmping que van organitzar pel dia següent.
2.Gandesa la terra dels somnis.
L’Albert, la Neus es preparen per anar a Gandesa i tornar el més aviat possible per anar alcàmping, però en Genís els hi guarda una sorpresa en arribar.
Durant el viatge l’Albert i la Neus dormen i se’ls i fa curt, en canvi l’avi Genís se li fa llarg perquè té tantes ganes de veure a la Isabel que decideix fer mots encreuats.
Al arribar a Gandesa l’avi els hi diu que no van a veure a un amic sinó a una dona que va perdre quan se’n va anar a lluitar pel seu país, l’avi, l’Albert i la Neus vanal col·legi que va estrenar la Isabel feia poc, però allí els hi diuen que la Isabel no viu aquí, sinó que viu a Bot un poble molt a prop de Gandesa, l’avi al sentir-ho li agafa un atac de nervis i cau a terra i decideixen portar-lo al CAP.
Després d’haver dinat discuteixen sobre com anar a Bot, però finalment hi decideixen anar amb cotxe, al arribar-hi troben que no en hi ha cotxes bons perconduir però si un per viatjar encara que no estigues en bones condicions, però sabent que l’Albert es un mecànic de cotxes li deixen provar a veure si se’n surt.
3.Bot una ciutat més en el camí.
Al arribar a bot amb el 4L (cotxe) pregunten per la Isabel i els hi diuen que viu en una casa molt pròxima i que a sobre es blava com havia dit en Genís quan va explicar com la va conèixer.
Al notrobar-la decideixen dormir en un hostal esperant fins que apareixes ella.
L’Albert aprofitant que l’avi se’n havia anat a dormir se’n va amb la Neus per donar-li el braçalet com a regal d’aniversari ja que era el seu setzè aniversari.
Al despertar-se la recepcionista els hi diu que la Isabel ja no hi viu aquí sinó que viu a Tremp.
4.Un llarg camí i un amic inesperat
De camí a Tremp l’avi sent unsoroll i es paren per revisar que era, resulta que era una punxada de la roda, al mirar al maleter descobreixen que no hi ha roda de recanvi i l’Albert decideix fer autoestop per arreglar la roda o comprar-ne una altre.
Mentre l’Albert va ha buscar una roda, en Genís i la Neus van en busca d’una ombra i de sobte veuen a un gos mal nodrit i al arribar l’Albert el porten a un veterinari perquè el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jjjjjjjjjjjjjjj
  • jjjjjjjjjjjjjjj
  • jjjjjjjjjjjjjjj
  • JJJJJJJJJJJJJJJ
  • Jjjjjjjjjjjjjjj
  • jjjjjjjjjjjjjjj
  • jjjjjjjjjjjjjjj
  • jjjjjjjjjjjjjjj

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS