jocs

Páginas: 3 (529 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2014




FORMACIÓ A L’ESCOLA

BLOC 1: CONSCIÈNCIA EMOCIONAL, COM FUNCIONEM PER DINS?














Per a alumnes de C.Mitjà, Superior i ESO


PRESENTACIÓ
“Qualsevol es potenfadar, això és molt senzill. El difícil és enfadar-se amb la persona adequada, en el grau exacte, en el moment oportú, amb el propòsit just i de la manera correcte” Aristòtil, ètica a Micómaco
Aristòtiltenia raó, ja que per aconseguir tot això cal una bona dosi d’intel·ligència emocional ben interioritzada, i tots sabem que és en els moments difícils quan es demostra tot allò que som i també el queencara no hem arribat a aconseguir.
Durant segles s’ha prioritzat el coeficient intel·lectual com a una qualitat bàsica per aconseguir l’èxit a la vida. Però els darrers anys les tesis sobreintel·ligència emocional del Dr Goleman van demostrar la nostra històrica equivocació i molts experts s’han donat presa en investigar noves metodologies en el que s’anomena Educació Emocional. L’èxit de lesdiferents metodologies en E.Emocional han estat aclaparadores, brillants i amb resultats tant immediats què s’han estès al sector educatiu.
La Granja Escola de Sta Maria de Palautordera (Fundacióper a l’Educació) pionera en implantar aquestes tècniques en la seva metodologia des de fa 7 anys, us proposa una activitat per introduir l’Ed.Emocional a l’escola d’una manera pràctica, divertida ivivencial. Perquè per conèixer les emocions primer hem d’emocionar-nos!
En aquest primer Bloc “Consciència Emocional, com funcionem per dins?” pretenem formar als alumnes des de la base, per prendreconsciència del que senten, identificar les diferents emocions i per acabar tenir recursos que autocontrolar-les i gestionar-les d’una manera positiva per a ells i per als demés.
OBJECTIU
-potenciarals alumnes en les seves fortaleses, fomentant la participació des de la implicació cognoscitiva i l’auto coneixement emocional.
-ensenyar a que descobreixin per si mateixos, optimitzant el procés...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jocs infantils- jocs de falda
  • Activitats jocs
  • Jocs tradicionals
  • Jocs tradicionals.
  • Jocs Predeportius
  • Jocs Paradoxals
  • jocs olímpics
  • Jocs Olimpics

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS