Juana De Arco

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2013
FILOSOFIA

PAG.19 Nº7

PAG.19 Nº8
-mite: Dita, narració, etc, plàstiques, fabuloses i generalment contraposades a qualsevol tipus de formulació enraonada i demostrada, emprades sobretot per aexpressar conviccions filosòfiques, cosmovisionals o religioses.
-mite: Idea, figura, etc, presentades com a intocables, inqüestionables, absolutes.
-mite: al·legoria en la qual la condició humana éscomparada a la d'un presoner encadenat dins una caverna, d'esquena a la llum i que no veu les coses reals, sinó solament les ombres projectades a la paret, les quals ell pren per la realitat mateixa.Només el filòsof és capaç d'alliberar-se d'aquesta il·lusió.
-mite: Narració fabulosa purament inventada.

PAG.19 Nº9
-La màgia intenta sobretot solucionar problemes de tipus pràctic, destinats adominar les forces sobrenaturals que regeixen la naturalesa, mitjançant procediments ocults i només accessibles a certs individus privilegiats. La base de la màgia és la creença que totes les cosesestan animades per esperits (animisme).
El mite, és una narració o llegenda sagrada i simbòlica en la qual es relaten esdeveniments importants sobre els fenòmens naturals.
El mite, permet justificarles accions, els valors i els costums humans i servir de model.
L'objectiu principal dels mites és oferir una explicació total sobre l'univers i de l'individu.
-La relació que hi ha entre aquestes,és que ambdues necessiten d'un mètode experimental per ser confirmades, pot ser demostrable per mitjà de la repetició. D'altra banda, la ciència s'interessa més pel desenvolupament de lleis, les qualssón aplicades per la tecnologia per als seus avenços.

PAG.24 Nº17
-la diferència és que els científics s'inventen teories que expliquen el que veiem i mesurem amb un alt grau de precisió, mentreque la pseudociència és una ciència que intenta imitar la veritable ciència, és a dir, la veritable ciència corregeix les deficiències de l'experiència gràcies a una observació més exacta mitjançant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • JUANA DE ARCO
  • Juana De Arco
  • Juana De Arco
  • Juana De Arco
  • juana de arco
  • Juana De Arco
  • juana de arco
  • Juana de arco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS