justin

Páginas: 2 (494 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2013
b) A la seva web dins de la part de NUESTRO EQUIPO, ens indiquen els perfils de professionals que formaran part dels seus processos de selecció, amb la particularitat de què les característiques decada perfil van vinculades a la imatge de cadascuna de les seves marques. Quines qualitats, en termes generals, són les que valoren els responsables de selecció de personal quan han de decidirincorporar una persona, externa o per promoció interna?

Dins de l’apartat de “nuestro equipo” trobem representada la gran quantitat d’ofertes per a diversos tipus de clients que ofereix la companyia. Lesparticularitats de cada persona o grup que vulgui acudir a l’hotel, son satisfetes per diferents hotels, que ofereixen una marca concreta a la que acudir. L’objectiu alhora de incorporar nou personal,és aconseguir que cada marca tingui unes característiques diferenciades i unes comunes dins de la mateixa companyia. La persona seleccionada serà part de la imatge de l’hotel, així que en els dostipus de processos de selecció és un detall que s’haurà de tenir en compte. És important destacar que per a cada marca concreta, és busca un tipus de persona diferent, que aconsegueixi transmetre alpúblic la visió d’aquella marca concreta a la que representa, des de persones cosmopolites, extremadament servicials, experimentada amb canalla, entre d’altres. Penso que el tema dels idiomesindependentment del lloc a ocupar, és molt important, ja que actualment la procedència de clients pot ser de qualsevol lloc del mon.
En cas de que és vulgui contractar una persona aliena o externa a l’empresa,aquesta aportarà idees noves, nous punts de vista i noves maneres d’afrontar problemes. Melià Hotels, es caracteritza per treballadors altament qualificats i experimentats, és un dels principalsdistintius de la marca hotelera.
Alhora de dur un procés de promoció interna, es pretén que la persona tingui coneixement sobre l’organització i política de l’empresa, que li permeti una ràpida...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • justin
  • Justin
  • justino
  • Justin
  • Justin
  • Justin
  • Justin
  • justin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS