Kjhib

Páginas: 4 (954 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2012
Ihgbiu

INTRODUCCIÓ

Són instruments mecànics o electrònics, com bastons, caminadors, cadires de rodes manuals o elèctriques, que ajuden a la persona amb discapacitat a desplaçar-se i que ladesplacin.
Per a la mobilització les ajudes tècniques són útils instruments que ajuden tant a l’usuari com al professional a realitzar un treball més còmode i amb més seguretat.
Per a la deambulació lesajudes tècniques són instruments que ajuden a l’usuari a caminar amb més seguretat i a tenir un punt més de recolzament tenint en compte les seves debilitats.
Per al transport les ajudes tècniquessón instruments molt útils que ajuden al professional a portar a una persona d’un lloc a un altre quasi bé sense cap esforç, encara que tenint en compte que han de vigilar molt bé els possiblesobstacles que es poden trobar. INTRODUCCIÓ

Són instruments mecànics o electrònics, com bastons, caminadors, cadires de rodes manuals o elèctriques, que ajuden a la persona amb discapacitat a desplaçar-se ique la desplacin.
Per a la mobilització les ajudes tècniques són útils instruments que ajuden tant a l’usuari com al professional a realitzar un treball més còmode i amb més seguretat.
Per a ladeambulació les ajudes tècniques són instruments que ajuden a l’usuari a caminar amb més seguretat i a tenir un punt més de recolzament tenint en compte les seves debilitats.
Per al transport les ajudestècniques són instruments molt útils que ajuden al professional a portar a una persona d’un lloc a un altre quasi bé sense cap esforç, encara que tenint en compte que han de vigilar molt bé elspossibles obstacles que es poden trobar. INTRODUCCIÓ

Són instruments mecànics o electrònics, com bastons, caminadors, cadires de rodes manuals o elèctriques, que ajuden a la persona amb discapacitat adesplaçar-se i que la desplacin.
Per a la mobilització les ajudes tècniques són útils instruments que ajuden tant a l’usuari com al professional a realitzar un treball més còmode i amb més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS