L1AC2religion

Páginas: 2 (263 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2015
L1AC2.T
He escollit aquestes tres religions; la cristiana, la musulmana i el hinduisme.
Del cristianisme e escollit aquet símbol
Els primers cristians es ban apropiard’un univers simbòlic que reconeixien com a seu i això va reafirmar la seva identitat de grup. Ban adoptar símbols ja utilitzats per grecs o romans: el peix, elmoscòfor. Per exemple , rescaten la antiga figura del moscòfor ( un home que porta sobre les espatlles bé),que pasa a simbolitzar Crist com a pastor. L’origen d’aquet símbolfa referència a la execució de Jesucrist . La creu interpreta la posició vertical que representa la divinitat de Jesús i l’horitzontal la seva humanitat.

Cristianisme:els cristians creuen en déu , que va tenir un fill anomenat Jesús , al qual van crucificar als trenta- tres anys. els cristians llegeixen la bíblia .

De la musulmanahe escollit aquest símbol

la lluna creixent i l'estrella eren monogrames de Tanit , una deessa semita de l'imperi romà que es va islamitzar .
una lluna radiant queexcepte Bizantí d'una atac pel rei Felipe . en agraïment , Bizantí adopto la lluna creixent , símbol de la deessa Diana , com a emblema de la ciutat.
Per als creientsmusulmans , la lluna creixent i l'estrella simbolitzen la sobirania , franquesa , noblesa , concentració , victòria i divinitat.
Les formes infinites dels motius vegetalsrecorden al creient la indivisibilitat divina.


Islam: els musulmans creuen en Alá, el llibre sagrat de l’ islam és l'Alcorà. Els seguidors de l’ islam es denominenmusulmans. Testifiquen que Mahoma és l'últim dels profetes enviats per Déu.
S'accepten com a profetes principalment a Adam, Noè, Abraham, Moisès, Salomó i Jesús.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS