La Bastilla

Páginas: 2 (461 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2014
1.

La Bastille:
A) Abans de la revolució, la Bastilla era una presó on es tancaven els acusats d'actuar contra l'absolutisme.
B) La presa de la Bastilla el 14 juliol 1789 va representar elsímbol de l'inici de la Revolució francesa.
C)Actualment en el lloc de la fortalesa enderrocada ubicat plaça de la Bastilla - punt d'intersecció d'una dotzena de carrers i bulevards amb subterrani nodemetro de París de les tres línies, i la nova òpera de París.

La conciergerie:
A) l'antic castell reial.
B) El Gran Saló va ser la seu del Tribunal Revolucionari des del 2 abril 1793 al 31 maig 1795(actualment és la "sala dels passos perduts" del Palau de Justícia de París).
C)Castell Conciergerie és part del Palau de Justícia, que encara es troben en els serveis municipals, els tribunals,l'oficina del fiscal.

2.

A)La causa va decidir el rei Lluis XVI convocar els Estats Generals
perquè tenia un munt de deutes a causa de l'assistència financera dels francesos en la Guerrad'Independència dels Estats Units.

B)Nom donat en l'antic Règim al grup social format pel conjunt de forces productives (la burgesia, les classes populars urbans i els camperols lliures), en oposició alPrimer Estat (noblesa) i Segon Estat (clergat).

3.

Moment significatiu de la Revolució Francesa: la nit de la reunió, l'Assemblea Constituent de França va posar fi al sistema feudal, l'eliminaciódels privilegis de les dues classes dominants,separació Estat- Iglesia.D'aquesta manera es suprimeixen les prestacions personals i la resta dels privilegis feudals (delmes, drets de caça, monopolissenyorials, etc.) i es va declarar la igualtat a l’hora de pagar impostos.

4.
Declaració dels Drets de l'Home va ser aprovada 26 agost 1789 es reflecteix la idea de la llei natural, que va promourefilòsofs de la Il · lustració i va esdevenir la base ideològica de la lluita contra el vell ordre. La declaració va fer una sèrie de principis democràtics i humanistes.

La proclamació de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • bastilla
  • la bastille
  • La Bastilla
  • la prise de la bastille
  • historia de la Bastilla
  • edificio la bastilla
  • toma de la bastilla
  • La Toma De Las Bastillas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS