La coexistencia pacifica

Páginas: 4 (854 palabras) Publicado: 9 de junio de 2015
1.La mort de Stalin al 1953 y l’ascens al poder de Khrusxov, el nou líder soviètic, va donar pas a una nova etapa en la guerra freda. Després d’una fase de grans tensions, un nou clima en lesrelacions entre Washington i Moscu va fer que es parles de coexistència pacífica i de desglaç en les dues poténcies.
Peró, aquest nou abient no va significar la fí de les crisis internacionals, sino que esva aixecar el mur de Berlin i la guerra freda es va traslladar al continent Americà amb la crisis dels Misils de Cuba. També durant aquest període, la China i L’URSS, van trencar la seva aliança y esvan convertir en potencies antagóniques.

2.Va nèixer a Rússia, el 17 d'abril de 1894 i va morir al mayeix lloc, l’ 11 de setembre de1971. Nikita va ser el líder de la Unió Soviètica després de lamort de Stalin. Durant el seu període de poder, va ser el primer secretari del Partit Comunista de la Unió Soviètica de 1953 a 1964 i primer ministre de la Unió Soviètica de 1958 a 1964.
Al 1964 elsmembres del partit, van treure tots els poders a Nikita. El qual va ser reemplaçat per Leonid Bréjnev.
Aquest personatge és famós i conegut per la seva analogia del "nus de guerra", dirigida cap alpresident John F. Kennedy durant la Crisi dels míssils de Cuba i per el seu paper durant la Guerra Freda

3.John Fitzgerald Kennedy va néixer a Massachusetts, el 29 de maig de 1917 i va morir a Texas, el22 de novembre de 1963. Va ser el 35è President dels Estats Units de 1961 (quan va ser escollit com a president en una de les eleccions), fins al seu assassinat el 1963.
Alguns esdevenimentsimportants durant la seva presidència són la Invasió de Bahía de Cochinos, la Crisi dels míssils de Cuba, la construcció del mur de Berlín, els primers anys de la Guerra del Vietnam i el període deCoexistència pacífica.

4.La coexistència pacífica va ser un terme de política internacional creat pel dirigent soviètic Nikita Kruschev per fer referència a les relacions que haurien de mantindre en el futur...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Coexistència Pacífica
  • coexistencia pacifica
  • La pluralidad como coexistencia pacifica de ideas.
  • La pluralidad como coexistencia pacifica de ideas
  • La coexistencia pacifica
  • La Coexistencia Pacífica 1955-1962
  • Coexistencia pacifica y cooperacion de los estados
  • La pluralidad como coexistencia pacifica en las ideas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS