La Fi Del Univers

Páginas: 4 (898 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2012
teories de la fi del UNIVERS







































ÍNDEX



1.- Gran refredament o la Mort calenta (Big Freeze o Heat Death)
2.-Big Rip
3.- Big Crunch
4.- Gran Rebot (Big bounce)
5.- Multivers
6.- Fals buit
7.- Nivells indefinits
ANNEX DE GRÀFICS EXPLICATIUS
1. Gran refredament o la Mort calenta (BigFreeze o Heat Death)


L’expansió continuarà com ha fet fins ara i d’aquí bilions d’anys, es deixarà de formar noves estrelles, només quedaran estrelles de neutrons , nanes blanques y foratsnegres, els quals també s’aniran extingiran poc a poc deixant l’univers pràcticament fosc. Al no haver estrelles, no hi haurà cossos que generin energia ni calor, el que farà que l’univers es congeli, és adir, hi haurà un univers apagat i sense vida.
La Mort Calenta, en canvi, no implica la temperatura absoluta en particular, sinó que només exigeix que les diferències de temperatura o qualsevol altreprocés ja no pot ser explotat per a realitzar treball. En el llenguatge de la física es diu que l’univers ha arribat a la màxima entropia.
Aquesta última idea es deu a les idees de William Thomsonque extrapola els punts de vista de la teoria de la calor com la pèrdua d’energia mecànica en la naturalesa encarnada a les dues primeres lleis de la termodinàmica als processos en l’univers.2. Big Rip

La clau d’aquesta teoria es la quantitat d’energia fosca que hi ha a l’univers (27% matèria i 73% energia fosca)
En un Univers obert, la relativitat generalprediu que tindrà una existència indefinida, però en un estat on la vida, tal com la coneixem, no pot existir. Sota aquest escenari, l’energia fosca acumulada seria suficient per causar que l’expansió del’Univers s’acceleri.
Si ho portem a l’extrem, una acceleració de l’expansió provocaria primerament que les galàxies es separarien entre si. Després la gravetat seria massa dèbil per mantenir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La fi
  • Fi
  • La Fi
  • wi fi
  • FI SICA
  • Final Fi
  • Coseno fi
  • edu fi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS