La Guerra De Papá

Páginas: 2 (485 palabras) Publicado: 11 de abril de 2011
“LA GUERRA DE PAPÁ”

Aquesta és la història d'una família acomodada, vista a través dels ulls innocents d'un nen de quatre anys, que acaba de ser "destronat" per la seva nova germana de vuitmesos. Són problemes quotidians: la mare reprimida, un pare autoritari que "va fer una guerra" que no vol oblidar (d'aquí ve el nom “La guerra de papá”, tres germans grans que comencen a despertar a lavida, una germaneta petita, i un més de set, que juntament amb Quico, el protagonista de la història, inventa constantment entremaliadures.

Regressió de la conducta. La gelosia.

La gelosia és unacridada d'atenció davant un canvi, i en aquest cas, es degut a l'arribada d'una germana. A contunuació, hi podem trobar les seguents caracteristiques quan apareix la gelosia:

Afecta a les relacionsafectives i socials de l'infant.
Tenen regressions de conductes (conductes que corresponen a una etapa evolutiva anterior)
Conductes negatives: desobediència, egoisme, retraiment, canvis enl'alimentació, agressivitat, trastrons de la son, entremaliadures, rebequeries i mals comportaments cap a la germana.
Gelosia encoberta: colabora en la cura de la seva germana
És important deixar expressarles seves emocions i sentiments en el moment, ja que evitam obtenir una patologia.

La gelosia a la pel·lícula:

Aquestes mostres és l'anomenat “Princep destronat” (concepte que explica el metgea la pelicula, obra de Miguel Delibes) , que és aquell nin que no acepta l'arribada d'un germanet petit. En Quico fa moltes demostracions d'aquest fenòmen, però també es pot veure al seu germà Joan(amb set anys d'edat) on per exemple, quan el Quico balla amb la niñera, en Joan està gelòs i també vol ballar amb ella.

Com hem dit abans, en Quico es veu destronat per l'arribada de la sevagermana petita Cris. Per aquesta raó es veu mostres de gelosia durant tota la pel·licula, ja que la seva finalitat és poder sentir-se especial i protagonista del dia a dia d'aquelles persones que estan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Papado Romano En La Primera Guerra Mundial
  • Rol Del Papa En La Guerra Fría
  • “EL PAPA NO AUTORIZA ABORTO A MONJAS VIOLADAS” Y “CARTA DE UNA RELIGIOSA VIOLADA EN LA GUERRA”.
  • el papa francisco y tercera guerra mundial
  • Papo
  • Papa
  • Paper
  • Paper

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS