La Marsellesa

Páginas: 3 (676 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
La marsellesa

És una cinta gairebé documental, que ens presenta la revolució francesa i les batalles que van provocar, a través de diverses capes socials, des dels que estan més avall fins el rei.Amb un guió ens relata únicament el positiu i obviant el dolent. Es evident que essent Rendir un destacat seguidor del Fornt Popular no podia esser d’una altre manera.
Serveix com a documenthistòric de com es veia la revolució en els anys 30.

Recomanable per als seguidorsde la revolució. "La Marsellesa" compte alguns episodis revolucionaris des de l'òptica dels més humils, d'un grup depersonatges extramatri idealistes que pretén canviar radicalment el status quo, uns personatges que fan de la fraternitat seva manera de vida. Massa bondadosos. Uns estereotips massa obvis, que volenressaltar el poder del poble en la seva lluita contra uns opressors retratats també de forma caricaturesca: des del rei fins als nobles exiliats. Les accions dels personatges són massa teatrals i pocrealistes, excepte en l’assalt final a les Tulleries.
Aquesta teatralitat s’observa en les escenas de batalles, deixen bastant que desitjar. Hi ha una seqüència on aquesat teatralitat és desemesurada ifins-hi tot còmica. És aquella en la qual els soldats marsellesos tenen un enfrontament amb aristòcrates als Camps Elisis. La coreografia de la lluita a esgrima és pèssima ja que els actors fan servirels sabres com si segaran herba.

S'obvia massa en la pel lícula la part més terrorífica de la Revolució, i és per això que tot-hi ser una molt bona pel·licula, si es vol coneixer tota la història dela Revolució francesa i les sesees conseqüències, aquesta peli ha de ser complementada per alguna altre que tracti tot el tema, o almenas el que “La Marsella” oblida, que es el terror i l’arribada deNapoleó al poder.


Andreu Carreas Pérez (NIUB:14510300)
Hª contemporanea i cinema (Q1)
Prof:Jose Maria Caparros Lera

La inglesa y el duque

La pel.lícula en si és bona, però la veritat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Marsellesa
  • La Marsellesa
  • La Marsellesa
  • La marsellesa
  • Himno De La Marsellesa
  • Ecos de la marsellesa
  • Ecos De La Marsellesa
  • De la Marsellesa a la Internacional

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS