la provincia de Tarragona

Páginas: 2 (474 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2014

Introducció.

La salut pública, el treball i l’ habitatge sempre han sigut eixos principals de qualsevol societat. Mantenir estos conceptes basics a un nivell alt garantia el desenvolupament deles societats. Un desenvolupament que es consolidava amb la necessitat de donar resposta a les necessitats d’una societat en creixement i en continua evolució.

Estes necessitats consideradesbàsiques de caràcter econòmic, educatiu, sanitari, etc. han estat al ampar de societats modernes, en mans de entitats públiques o privades i conduïdes i regulades per els governs.

Es a partir de 1942 quanes va nombrar el concepte de les necessitats de la societat, Estat de Benestar. Va aparèixer en un document que establia els pilars del sistema de seguretat social britànic.


L’Estat de Benestar.L’estat del benestar ha estat lligat al desenvolupament econòmic des de el seu inici, això no vol dir que quan mes diners i mes rica siga una societat mes alt serà el nostre benestar. Com deiaKeynes es necessària una combinació del creixement econòmic amb una bona distribució de la riquesa i justícia social.

Quan parlem de la distribució de la riquesa pensem en un organisme que fa aquestafunció, en els països desenvolupats parlem del Estat com el organisme que fa aquesta distribució i es aquest organisme el que amb les seves decisions fa que tots els ciutadans tinguem un millor opitjor benestar.

El benestar de la societat te a vore amb la forma de govern en que l’estat es fa càrrec del serveis i drets de la població, es a dir, per al Estat de Benestar hi han tres elementrellevants: la democràcia ja que amb un sistema autoritari no es podria portar a terme un equilibri social, el benestar social, es a dir, la provisió de l’ajuda econòmica i social necessària per aprogressar i el capitalisme, ja que es pot conviure amb ell sense problema.

Els estats desenvolupen un conjunt d’activitats que guarden relació amb la busqueda de finalitats socials o distributives a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tarragona
  • Aqueducte De Tarragona
  • aqueducte de tarragona
  • provincias
  • Provincia
  • provincias
  • Provincias
  • provincias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS