La Religión En El Mundo

Páginas: 4 (766 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2012
2.4- TAOISME
Aquesta religió va ser fundada per Laozi, és una religió organitzada i també mística, si es vol es pot practicar esta religió en solitari.
Intenta mostrar el camícorrecte a la via metafísica que constituïx el substrat de la naturalesa. El gran rival d'esta religió va ser el budisme. És contrari a este ja que és taoisme és un pensament religiós purament xinés.El taoisme va influir en nombroses àrees del coneixement com la medicina i certes escoles, incloent en les arts marcials. En aquesta religió està present l'especial visió del món comun Ecosistema.
En el Taoisme hi ha tres forces: una passiva, una altra activa i una tercera, conciliadora. Les dos primeres s'oposen i es complementen al mateix temps entre si, funcionen com una unitat.Són el Yin(que és la força passiva/subtil, femenina..) i el Yang (força activa/concreta, masculina…) La tercera força, o força superior és el que les conté. 
La forma realment correcta d'esta religióva ser portada en Taiwan fa uns 300 anys aproximadament.

2.4.1- LAO-TSÉ
És el fundador d'aquesta religió. El seu nom real era Li Er李耳. . És un dels filòsofs mes importants de lacivilització xinesa. Es diu que ha escrit el Dào Done Jing, obra essencial de taoisme.



2.5-EL HINDUISMO
Aqueta religió va sorgir fa uns 3500 anys, a l'Índia. Compta amb la presènciade molts déus, encara que en la practica real s'adora a pocs.
No és una religió bé definida, sinó que és un gran organisme on hi ha moltes sectes, cultes i inclús sistemes filosòfics. També incloudiferents tipus de rituals, cerimònies i algunes disciplines espirituals.
La idea principal és que els esdeveniments que ens rodegen no són mes que manifestacions d'una mateixa realitat. A estarealitat se l'anomena Brahman, és el centre de l'Hinduisme encara que existisca una veneració a diversos déus. Brahman es definix com el “ànima” o essència interior de totes les coses, és infinita i pot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Religiones del mundo
  • RELIGIONES DEL MUNDO
  • Religiones Del Mundo
  • las religiones en el mundo
  • Religiones en el mundo
  • Religiones del mundo
  • Religiones en el mundo
  • la religion en el mundo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS