La sexualitat

Páginas: 4 (866 palabras) Publicado: 26 de abril de 2014
1- Com a historiador son interesants aquests punts de vista ja que enfronten el mateix aspecte des de punts de vista diferents però amb un fons comú.

Per una banda Fischer justifica tant l'amorcom la sexualitat amb processos cerebrals, interaccions entre àrees del cervell, fluctuacions amb els nivells de dopamina, serotonina, etc. Tota esta seriat, categoritzat i ocorre de forma previsible.Es suporta d'un determinisme biològic i sociocultural, justificant la recerca de parella amb fins reproductors per transmetre el nostre adn. També li dona sentit a les infidelitats, establint unamitjana de duració de 4 anys de les parelles. Al·lega que no es pot estar enamorat perpetuament ja que suposa un desgast excesiu per al nostre cervell, sent una afirmació de caire materialista. Per a mihi ha un punt d'inflexió en el seu discurs: tot i que coneguem tots els processos i les fases del amor i sabent que es una adicció, tornem a recaure. I això no te una explicació química consistent.Galarza, en canvi, es mostra més a favor de corrents antideterministes. No es pot vanalitzar amb una qüestió amb tant de pes com l'amor. Es necessitaria d'un estudi que tingues en compte moltes àreesi cultures, ja que l'amor es pot interpretar de moltes formes i no sempre obeeix a patrons estrictes, sinó que es genera de forma imprevisible.

Definitivament el primer plantejament esta mésrelacionat amb la ciència. Observa de la forma diferent com els homes i les dones es fixen mutúament, realitzen observacions controlades, tot te una causa i els patrons es donen de forma repetitiva i espoden reproduïr en qualsevol persona.

2- Els seus plantejaments denoten punts de sortida força diferenciats.

Fisher enten que els seus patrons en els quals explica l'amor es remonten a milersd'anys enrere. Considera que es un aspecte innat, lligat a la reproducció i l'evolució de l'especiè. Els homes per això ens fixem en primera instància en les dones que mantenen certes proporcións en el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Sexualitat
  • Sexualitat
  • Dissertació sobre la sexualitat
  • sociologia sexualitat
  • Cavafis: sexualitat i erotisme
  • Informe Sexualitat I Cultura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS