LA TACA COM A ELEMENT EXPRESSIU

Páginas: 4 (751 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2015





La taca
El llenguatge visual utilitza una sèrie d'elements bàsics per establir la comunicació. A partir d'ells es configuren totes les imatges que puguem crear. aquests elements bàsics són:
ELPUNT
LA LÍNIA
LA FORMA
LA TEXTURA
EL COLOR

És un element primari d'expressió plàstica. És l'element més simple i senzill. No té dimensions. Només té posició. Comunament el punt es produeix sempre queun útil entra en contacte amb una matèria contacte. Per exemple, quan el vidre està entelat i apliquem el dit; quan apliquem un pal a la sorra, etc ....; En l'aspecte tècnic el punt s'estudiaprèviament a les formes planes i tridimensionals, en tots els apartats corresponents sistemes de projecció, transformacions ...). En termes artístics destaca quan la seva finalitat és creativa.
Classes:Segons forma i mida.
Configuració: El punt és conseqüència del xoc (trobada) de l'instrument amb la superfície material o base suport.
Forma: És el resultat visual, idealment rodó; pot assemblar-se a unpetit cercle, corona circular, quadrat, triangle, oval i irregular, etc ...; depenent de tipus d'instrument utilitzat per representar-los, del suport, del material de la tècnica i de laintencionalitat.
Mesura: Al no tenir dimensions, implica l'ocupació o concreció d'un espai mínim. Tot i això, es pot augmentar la seva grandària com com es vulgui.
Funció: Configuració de formes. El punt vacol·laborar en les obres puntillistes de Seurat, Gros, Signac, entre d'altres. La fotografia, la televisió, els mitjans de reproducció ...; a tots ells les imatges estan formades per punts. Els punts en elfuturisme, van ser el seu mitjà d'expressió. El punt o les trames de punts per mitjà del estergit en els cartells de Cheret, Toulouse Lautrec. Els puntejats en l'obra de Ray Lichenstein. La inclusió dezones puntejades en els cubistes Picasso i Leger. Les composicions no figuratives de Kandinsky. Les trames al mercat publicitari. Són clars exemples, de la configuració del punt, de la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • como comer tacos sin morir
  • juan come tacos
  • como hacer tacos
  • como hacer tacos
  • Como comprar un Taco de billar
  • Gobierno como elemento del estado
  • Servicio Como Elemento Diferenciador
  • la linea como elemento visual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS