La vida és bella

Páginas: 3 (648 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013
1.- Sinopsis.
Ens trobem a l’època nazi, el nostre protagonista Guido, que era jueu, s’enamora d’una dona, Dora, que pertany a una família de be. Dora i Guido tenen un fill, Joshua. Sembla estartot be quan Guido comença a ser perseguit per l’exèrcit nazi, fins a arribar a ficar-lo al camp de concentració a ell i al seu fill. Dora, al presenciar això va voler entra al camp amb el seu marit i elseu fill. Guido fa que la estància al camp de concentració sigui per al seu fill un joc i finalment dona la seva vida per salvar a Joshua. Joshua en acabar el joc es troba amb la seva mare i es aquícon acaba la historia.
2.- Analitza.
- Per què els nazis estaven obsessionats amb la idea de l’extermini dels jueus? Creien que ells eren la raça area, que ningú seria millor que ells i per teniropinions contraries a les seves els exterminaven.
- Quins altres col·lectius entraven dins dels objectius genocides del nazisme? Exterminar als jueus, fer-los esclaus i sotmetre’ls a treballs moltdurs, no donar lis el menjar necessari, és a dir, maltractar a persones sense raó.
- El director ens explica la història com si fos una faula, un conte, tant a través del guió, del tractament visual,com de les interpretacions, però l’horror i la brutalitat van apareixent progressivament. Què ens diu la pel·lícula, sobre la condició humana? Aquesta pel·lícula vol conscienciar-nos de que ni en lespitjors situacions de la vida podem llençar la tovallola, que sempre hi ha esperances. A aquesta pel·lícula la condició humana es veu maltractada, perquè ningú pot decidir per tu, ningú es amo de lateva vida sinó ho ets tu, no tenen dret a treure-te-la, ni obligar-te a fer coses que tu no vols fer.
- L’objectiu de Guido és mantenir intactes els somnis del seu fill, fer-li creure que la vida ésbella, que val la pena viure-la i que es pot viure amb alegria. Malgrat les condicions més adverses que ens pugui tocar viure, sempre ens queda algun marge de llibertat, un marge que ens permeti viure...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La vida es bella
  • LA VIDA ES BELLA
  • La Vida Es Bella
  • La Vida Es Bella
  • La Vida Es Bella
  • Lo Bello De La Vida
  • La Vida Es Bella
  • LA VIDA ES BELLA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS