La vida és rara

Páginas: 4 (892 palabras) Publicado: 29 de abril de 2013


La vida és rara.
Xavier Moret.




Carmen von Jess
3r C
26/02/13
Laia Querol


Índex

1 3
2 3
3 4
4 4
5 4
6 5



1. Cerca informació a internet de l’autor del llibre quehas llegit i escriu un text d’unes 15 línies en el qual expliquis els aspectes següents:
a) Els trets més rellevants de la seva biografia.
b) Lles característiques de les seves obres: per a quiescriu normalment? Quin gènere literari treballa més (poesia, narrativa, teatre)? De quins temes parla normalment? És rellevant en altres aspectes artístics, com ara el cinema?
Va néixer a Barcelona el1952. Xavier Moret va estudiar Filologia Anglesa i Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser traductor de Superman i de Batman en la seva joventut. Va començar a fer de periodistaal Catalunya Express i  a El ”Correo Catalán”  i durant més de deu anys va formar part de la secció de Cultura del diari El País. També ha treballat per a  La Vanguardia i TV3. A partir del 2006 va serreporter de viatges d' El Periódico, fet que li suposa anar voltant pel món escrivint reportatges. Als 30 anys va escriure la primera novel.la, L'americà que estimava Moby Dick, i el 1998 va publicar elprimer llibre de viatges. El 2002 va guanyar el premi Grandes Viajeros, el 2004 el premi 23 d'abril i el 2006 el Sent Soví . Normalment ell escriu sobre les seves tres passions: llegir, escriure iviatjar. Xavier Moret sol escriure les seves obres en narrativa, i probablement hagi inspirat per a una pel·lícula o un obra de teatre.

2. Enumera cinc paraules que no coneixies abans de llegir elllibre i apunta la definició de cada una d’elles. Apunta, també, el número de pàgina on les has trobades.
Matraca ( pg. 25): Instrument compost de dues o més fustes articulades que, posat enmoviment, fa un soroll sec i repetit, emprat antigament per setmana santa en substitució de les campanes.
Inexpugnable( pg.46): No expugnable, No subjugable.
Embogit ( pg.58): Verb Embogir; Quan li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La rara vida de Duait
  • casas raras de la vida
  • la vida es rara
  • una rara historia de vida
  • RARA
  • Rara
  • Rara
  • RARAR

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS