Les Filles De Les Tempestes: La Creu Del Nil

Páginas: 6 (1297 palabras) Publicado: 26 de junio de 2012
tesLES FILLES DE LES TEMPESTES: LA CREU DEL NIL

L’ENIGMA MAIA (llibre anterior)
El 27 de novembre de l’any 2012, l’ambaixada espanyola a Mèxic va haver de notificar a Georgina Mir, que el seu pare, un famós arqueòleg, havia desaparegut, sense deixar cap rastre, feia tres dies a Palenque, on realitzava una excavació. Tretze anys abans, la seva mare també havia desaparegut. La jove viatja aPalenque disposada aquest cop a no quedar-se sense respostes, a remoure mar i terra si calgués per recuperar el seu pare. El que no es podia imaginar és que descobriria que la seva mare era un extraterrestre que va marxar al seu planeta. Al final la Georgina va trobar al seu pare i va veure la seva mare va tornar a la Terra però quan va retornar al seu planeta el seu pare se’n va anar amb ella.JORDI SIERRA I FABRA
Va néixer a Barcelona el 1947. Va començar a escriure als vuit anys i als dotze va decidir que la seva vocació era ser novel·lista. Tanmateix , seduït per la música rock va iniciar-se professionalment com a director d’algunes de les revistes musicals més influents del país. Ha publicat més de seixanta llibres d’història i biografies d’artistes del rock, i simultàniament hacultivat altres generes literaris. Les seves obres no tan sols han obtingut els més prestigiosos guardons, com ara el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica, el Villa de Bilbao, l’Ateneo de Sevilla, el Premi EDEBÉ, el Columna, el Premi Nacional..., sinó que també han estat portades a la pantalla.
És un viatger incansable i treballa sense descans. Actualment dirigeix a la Fundació Jordi Sierra iFabra i el Taller de Letras, per potenciar la vocació literària entre els joves escriptors.

INTRO LA CREU DEL NIL
La Joa continua buscant una manera de connectar amb els seus pare. Finalment, una trucada d’en Gonzalo Nieto, mestre i amic del seu pare, arqueòleg famós com ell, la posa sobre una nova pista que la trasllada a Egipte. En Gonzalo Nieto no anirà a la cita amb ella al Caire. Ésassassinat unes hores abans. En aquest moment la Joa s’haurà de submergir en la resolució d’una successió d’enigmes partint d’un jeroglífic egipci, en una cursa contra rellotge mentre és perseguida per una secta de fanàtics disposats a tot per tal de guardar el secret que protegeixen.
INTRO DELS LLIBRES
A les darreries de novembre de 1971 van esdevenir-se una sèrie de tempestes en diversos indrets delplaneta. Van ser extraordinàriament intenses, però la majoria van passar desapercebudes. Simples fenòmens locals propis de la climatologia que, des de feia anys, assotava els països del Tercer Món i donava lloc a una mobilització de les causes humanitàries per ajudar els afectats. No obstant això, en aquesta ocasió no es tractava d’això, en aquesta ocasió no es tractava d’això Fenòmens sí, ilocals també, repartits per tots els continents, des de l’Amèrica Llatina, l’Índia, Àfrica.. però de simples res.
52 nenes van aparèixer abandonades enmig d’aquells temporals, miraculosament, totes van sobreviure.
Al cap d’uns anys, van començar a associar-se a fenòmens sobrenaturals, i en alguns cercles va córrer el rumor de l’aparició d’aquelles 52 nenes, adoptades totes per la gent humil que lesva trobar, i amb un talent especial en cadascuna d’elles… Se les va anomenar Les filles de les Tempestes.
Des de llavors van sorgir els guardians per protegir-les i els jutges… per destruir-les
LA CREU DEL NIL
En Gonzalo (amic del seu pare arqueòleg) truca a la Joa i li diu que vingui a Egipte per que a trobat una porta per comunicar-se amb la seva mare. Va parlar amb el David (guardià i el seunovio). Va arribar a l’hotel. Li tiren una jeroglífic per sota la porta per trobar-se en una hora. Després entren uns policies a l’habitació i l’informen que el Gonzalo ha estat assassinat amb un ritual dels Defensors dels Déus (una secta egípcia).
Es va trobar amb en Carlos Nieto (fill Gonzalo) i van quedar per sopar. Va anar al Museu Egipci del Caire per resoldre el jeroglífic i un senyor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fillo
  • Fill
  • Filler
  • LA TEMPESTAD
  • En una tempestad
  • Fill
  • La Tempestad
  • La Tempestad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS