les propietas dels mineral

Páginas: 2 (297 palabras) Publicado: 6 de abril de 2013

marzo 20
2013







22










L'aigua, recurs vital per als éssers humans, és un bé únic. És també un recurs que no coneix fronteres. Almenys 148 païsosposseeixen almenys una conca transfronterera. La cooperació en l'esfera de l'aigua és crucial per a la seguretat, la lluita contra la pobresa, la justícia social i la igualtat de gènere. Amés, la cooperació en l'esfera de l'aigua crea beneficis econòmics, és fonamental per a la preservació dels recursos hídrics, protegeix el medi ambient i construeix la pau. En uncontext marcat per la creixent pressió sobre els recursos d'aigua dolça, nodrida per la necessitat d'aliments, la ràpida urbanització i el canvi climàtic, la meta d'aquest any és atreurel'atenció cap als beneficis de la cooperació en la gestió de l'aigua . La celebració d'aquest Any coicide amb el 20 aniversari de la proclamació del Dia Mundial de l'Aigua.






Lacooperació en l'esfera de l'aigua és crucial per a la seguretat, la lluita contra la pobresa, la justícia social i la igualtat de gènere. La bona gestió i la cooperació entre elsdiferents grups d'usuaris promouen l'accés a l'aigua, la lluita contra la seva escassetat i contribueixen a la reducció de la pobresa. La cooperació permet un ús més eficient i sostenibledels recursos hídrics i es tradueix en beneficis mutus i millors condicions de vida. També és fonamental per a la preservació dels recursos hídrics, la protecció del medi ambient i potcontribuir a superar tensions culturals, polítiques, socials i establir la confiança entre les persones, les comunitats, les regions o els països.

Per centrar l'atenció en aquestimportant tema, les celebracions pel Dia Mundial de l'Aigua, el 22 de març de 2013, es duran a terme arreu del món sobre el tema de la cooperació de l'aigua.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • minerales
  • MINERALES
  • MINERALES
  • minerales
  • MINERALES
  • Minerales
  • Minerales
  • Mineral

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS