Literatura Catalana

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2011
Baltasar Porcel
Aquest autor escriu perquè veu l'home, el paisatge, la mort, els efectes de la llum, com un tot en connexió. D'ell sempre han dit que la sevaforma d'escriure era barroca però a la vegada molt realista, ja que en els seus escrits i plasma (entre d'altres) les passions humanes, els colors i formes de lanatura...
Maria Barbal
L'autora sempre ha dit que per aquesta pregunta hi ha més d'una resposta i, per tant, cada una conté només una part dels motius, encaraque qualsevol d'aquestes parts és suficient per escriure.
Per a ella, escriure és una manera de viure sota d'altres pells. És a dir: per ser qui no és i ferallò que no feria mai. També escriu per tenir la llibertat de dir el que no diria enraonant. Altres vegades escriu per necessitat.
Maria Barbal és una autoramolt honesta i que m’agrada molt, ja que compartim una certa passió per la terra que tant ens estimem (Lo Pallars Sobirà).
Miquel Martí i Pol
En varies ocasions,l'autor a expressat que molta gent prova d'escriure, d'adolescent o de jove, al cap d'un temps, la majoria ho deixa córrer., i d'altres persisteixen al llarg deltemps. Escriu perquè li agrada, perquè li apassiona transmetre el que sent en forma de prosa.

Enric Casasses
Aquest autor a comunicat en varies ocasionsque no sap qui és ni perquè escriu. Diu que és una resta de l'ànima de la molinera vella que en morir se li va quedar enganxada...
Personalment crec que és undels escriptors-poetes més “peculiars” i “difícils” de catalogar en la nostra literatura actual. Penso que és més un lector de poesia que no pas un escriptor.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • literatura catalana
  • literatura catalana
  • Literatura Catalana
  • Literatura Catalana
  • literatura catalana
  • Literatura catalana
  • Literatura catalana
  • Literatura catalana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS