Llistad De Jocs

Páginas: 13 (3176 palabras) Publicado: 18 de junio de 2012
JOCS D'EXTERIOR

EL BASTÓ ENVERINAT
El grup formarà una ronda presos dels braços, es col·loca una pilota al centre, la qual hauran d'evitar tocar, tractant que una altra persona sí que ho faci.
Els jugadors, donant-se la mà, formen un cercle en el centre hi ha plantat un bastó o trípode, format per tres bastons recolzats entre si. El jugador que fa caure el bastó o el trípode (recollidor,cadira ....) queda eliminat i així es va quedant el cercle més petit.

CAÇADORS I CONILLS
Es fan dos equips amb igual nombre de participants. Uns són els caçadors, que es lligaran un mocador al canell per distingir-se, i altres els conills. Es delimita un espai de terreny en funció del nombre de participants. Els caçadors han de caçar conills, per això disposen d'una pilota i cada vegada queaconsegueixin un conill aquest és eliminat. El caçador que porta la pilota no es pot desplaçar, només passar o tirar. Passats tres minuts es comença de nou invertint els papers i al final es compta quin equip ha caçat més conills.
Regles o normes
• Els conills vius li poden donar puntades a la pilota per evitar el perill.
• Els conills poden agafar la pilota que estigui lliure per l'espai, un copque hagi donat un pot, i passar-s'ho entre ells per eludir el perill.
• El conill caçat passa a ser caçador.
• El conill caçat segueix assegut en el terreny de joc i si agafa la pilota ressuscita. També pot passar-s'ho a altres conills que estiguin morts.
• Si el grup és nombrós es poden introduir dues pilotes.

DRACS XINESOS
Una cua de quatre o cinc persones com a mínim, el primer es el capdel drac i l’últim es la cua. El joc consisteix en que el cap agafi la cua. Una vegada fet això el cap passa a ser la cua, i així successivament. Després es pot fe un gran drac.

EL CAP DEL GEGANT
Es traça un cercle a terra que és el gegant. Els infants de tot de braços plegats han empènyer cap a dins del cap del gegant. El que cau dins queda eliminat. Guanya l'últim que quedi. Poden empènyer aun entre diversos.Se traza un círculo en el suelo que es el gigante. Los niños alrededor con los brazos cruzados deben empujarse hacia dentro de la cabeza del gigante. El que cae dentro queda eliminado. Gana el último que quede. Pueden empujar a uno entre varios.

PUNI-PUNI
Un jugador aixeca i estira el braç amb els dits de la ma separats, altre jugador, a uns metres, fa lo mateix i s'acostacap el company per ho amb els ulls tancats, intentant connectar amb el, mentre aquest el va guiant.

GAMCHAKOArribar el màxim de jugadors a la base de l'equip contrariFuncionament del jocEn terra hi haur dibuixat un camí, els extrems del qual seràn les bases dels diferents equips.A la senyal, surt un jugador de cada equip i recorre el camí fins que aquets dos és creuin. Quan els dos jugadors éstrobin és reptaran a "pedra-paper-tisora".
I el que vaig perdre quedés eliminatori, mentres que l'altre, a la propera senyal de sortida, continuarà des d'on s'hagi quedat.
En canvi el següent jugador de L'altre equip haur de sortida de la seva base.Guanya l'equip que aconsegeixi que arribin mes jugadors del seu equip a la base contrària.

EL REI I ELS SEUS GOSSOS
Un jugador, el rei, està alcentre i els altres han de passar d'un costat a un altre procurant que el rei no els toqui. Si toca a un, ha d'anar al centre i es converteix en gos. Ha de procurar atrapar els altres, retenir i cridar al rei perquè els toqui i així també es converteixi en gos i pugui, al seu torn, atrapar altres jugadors.
El joc acaba quan el rei ja ha tocat a tots i només queden el rei i tots els altres sóngossos.
Es formen dos equips, cadascun dels quals es col · loca darrere d'una de les línies que delimiten el terreny de joc.
Un jugador d'un dels equips arriba fins a la línia de l'altre equip, on els seus jugadors ho esperen amb un braç estirat.
El jugador es passeja per davant dels adversaris i, quan vol, colpeja la mà d'un d'ells i arrenca a córrer cap al seu equip.
El jugador colpejat el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jocs
  • jocs
  • Jocs infantils- jocs de falda
  • La llista de Schindler
  • la llista de shindler
  • La llista de schindler
  • Llista de Schindler
  • Jocs Predeportius

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS