LOVO

Páginas: 3 (716 palabras) Publicado: 9 de enero de 2015
Volem construir una fàbrica de fusteria barrejada o variada. Mitjançant les taules, observem que en la nostra fàbrica fabricarem i vendrem la fusta, i també l’emmagatzemarem. Hi hadues maneres diferents de calcular el risc intrínsec contra incendis depenent de la funció que duem a terme (si es tracta de la fabricació i venda, o bé de l’emmagatzematge). Com que a priori el méslògic sembla que el risc que tenim en emmagatzemar la fusta és més alt que no el fet de fabricar-la i vendre-la, en principi amb la realització dels càlculs pertinents de l’emmagatzematge en faríem prou.Tot i així, farem els càlculs de compliment de les exigències de seguretat per a ambdós casos, i així comprovar si la nostra hipòtesi és certa.

Fabricació i venda

Seguint l’Annex I del RealDecret 2267/2004, el que haurem de fer és triar un tipus d’edifici segons les característiques de la nostra fàbrica. Per saber de quin tipus és la nostra fàbrica, primer hem de trobar Qs.

Amb la Taula1.2, buscarem els valors de Qs i Ra corresponents a una fabrica de fusta barrejada o variada. Obtenim, doncs, els valors seguents:

















Un cop sabem el valor de Qs el quefarem serà anar a buscar a la Taula 1.3 el nivell de risc intrínsec, on veiem que la nostra fàbrica, en quant a la fabricació i venda, és de risc BAIX 2.

Emmagatzematge

Ara buscarem el valor deQs per al cas d’emmagatzematge i buscarem quin és el valor de risc intrínsec, comparant-lo amb el que hem trobat per a la fabricació i venda. Per calcular les exigències de seguretat del’emmagatzematge de la fusta, doncs, haurem de seguir el següent procediment:

Primer de tot, cal saber que per trobar Qs haurem de seguir la fórmula per emmagatzematge que està continguda en el Real Decret2267/2004. D’aquesta manera, no podrem trobar aquest valor a través de cap taula, sinó que haurem d’aplicar la fórmula en qüestió, que és la següent:




















De totes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • love love
  • Love
  • love
  • Love
  • love
  • love
  • love
  • Love

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS