Luteroo

Páginas: 2 (255 palabras) Publicado: 22 de abril de 2011
Luter es troba en una tempesta espantat, pensa que morirà i demana ajuda a Déu perquè al salvi, i a partit d’això es va dedicar a lareligió cristiana.
Entra a l'ordre dels Agustins i es va convertir en cura, el van enviar a Roma a portar una papers. Quan va arribar se’nva endur una bona decepció, per que veu com cures pagaven a prostitutes, desprès va anar a visitar una relíquia i decideix parar-se aresar però fins i tot pagant el fan fora perquè no podia estar tant de temps allà parat.

Després d'aquesta mala impressió que s’emportade Roma, comença a perdre la fe així que el seu pare espiritual l’envia a estudiar a Wittemberg. Al principi la gent el miravamalament, perquè es pensaven que era un d’aquells cures que els cobraven els sagraments, perquè Roma els rebessin. Un nen de la ciutat essuïcida, però l’església diu que no pot tenir salvació per que s’ha tret la vida ell i no li ha tret Déu. Però Lutero ho troba il•lògic perquèell creu que el nen es va suïcidar perquè va ser induït per la veu del dimoni, així que el va enterrar al cementiri, cosa que eraimpensable fer-ho.
És nomenat Doctor en teologia i dóna classes a Wittemberg, i crítica les relíquies de les que l'església és propietària i através d'elles abusen dels fidels demanant-los diners a canvi de veure-les i resar davant d'elles, i el poder "comprar" la salvació .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Luteroo
  • Martin luteroo
  • martin luteroo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS