Mar Y Tierra

Páginas: 5 (1213 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
Així va el mónDimecres, 6 de juny del 2012 | 19:00
Així, Món, FIFA, Brasil, Cervesa, Mundial, Budweiser, Federació Internacional De Futbol Associació
La FIFA ha guanyat el pols al govern del Brasil i estarà permès vendre cervesa als estadis durant la celebració del Mundial. La cervesera nord-americana Budweiser és un dels principals patrocinadors de la competició i de la FederacióInternacional de Futbol Associació.

Pel que fa al primer cas, és evident que la FIFA ha demostrat tenir molt més poder i capacitat d'influència que el propi govern, poble, del Brasil. Des de l'any 2003 està estrictament prohibit la venda i consum de begudes alcohòliques a l'estat carioca.  Per això, des que es va conèixer que Brasil seria la seu de la competició, el govern brasiler i el màxim organisme delfutbol mundial mantenen una dura pugna per derogar aquesta llei durant el torneig. L'abolició d'aquesta normativa deixa en evidència la força i capacitat d'influència d'uns i altres. Però també cal preguntar-se perquè la FIFA mostra tant interès en poder vendre cervesa durant el mundial.  Al cap i a la fi, ells no en venen pas de "suquet de civada". Doncs bé, i aquí anem a petar a la segona part:un dels principals patrocinadors de la FIFA és una marca cervesera. Una simple i pura qüestió d'interès. Econòmic, evidentment. Aquest cas serveix com a exemple del sistema de funcionament del món actual. Interessos i relacions de poder. Així va el món
TÍTOL CANVIAT:LA FIFA FA VERGONYA!

La fifa ha guanyat el pols que mantenia amb el govern de brasil, està permes la venta de cervesa alsestadis durant el mundial.
La fifa ha demostrat tenir molt més poder que el propi govern de brasil. Des de l'any 2003 està prohibit la venda i consum de begudes alcohòliques a l'estat carioca.
Aquest acte demostra que la capacitat d'influència del govern de brasil es molt mes menor que la de la Fifa.
La fifa te tan interes en vendre cervessa perquè un dels principals patrocinadors de la FIFA és unamarca cervesera. Brasil ha hagut de deixar apart la seva propia llei per els interessos ecònomics de la fifa. Aquest cas serveix com a exemple de com va el món actual.



ReforçosReforços, Barça, Abidal, Xavi, Iniesta
S'explica que el Barça té previst reforçar la plantilla del primer equip amb un defensa central i un lateral esquerre. Sembla però, que les necessitats de l'equip conviden abuscar alguna cosa més. Aquestes dues posicions són pràcticament imprescindibles.

Amb la baixa d'Éric Abidal, el lateral esquerre és una posició que ha quedat a expenses d'Adriano. Un jugador que ha rendit amb nota, però amb dos problemes molt clars: Un, certa tendència a a patir problemes musculars que li fan perdre fiabilitat. Dos, el seu perfil és el d'un home de banda, més avesat a mirar capendavant que cap enrere.  Això suposa que cal un lateral per ajudar el brasiler, però un jugador e perfil defensiu, que actuï com a tercer central amb les pujades de Dani Alves. Pel que fa a la demarcació de central, és evident que necessita retocs. Per dues raons: Primer, perquè Andreu Fontàs, mermat per la greu lesió al genoll, no ha acabat de donar el nivell exigit. I segon, perquè CarlesPuyol, el capità de ferro, necessita descansar molt i jugar poc. Piqué requereix estímuls, competència, per tant ha d'arribar algú que els posi les coses molt difícils a tots plegats. Una primera espasa, vaja.  Una altra qüestió és si aquests han de ser les úniques incorporacions. A banda del que pugui passar amb les sortides, que n'hi hauran (Keita o Alves són candidats), seria convenient reforçar ladavantera. Primer, perquè Villa i Afellay, dos homes que han de ser importants, són també melons per obrir. Tots dos vénen d'un temporada pràcticament en blanc i el seu rendiment és una incògnita. I segon, perquè la segona onada, Tello i Cuenca, són, a hores d'ara, això.  Segona onada. I no més. I tercer, manca gol. Que Cesc i Xavi siguin els segons màxims golejadors de l'equip és també, una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Capitan De Mar Y Tierra
  • Capitan De Mar Y Tierra
  • Sismos en tierra y mar
  • Capitan mar y tierra
  • El Mar Se Come La Tierra
  • Mares u océanos de la Tierra
  • Restaurante mar y tierra
  • Tierra, Luna y mareas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS