marigu

Páginas: 2 (279 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2013
La caputxeta vermella
Fa molt de temps en un bosc molt llunyà vivia un llop, era fort , intel·ligent i astut. Nomes menjava animals que jaestaven morts. Com per exemple els de una baralla , els disparats per un caçador o inclús els que estaven molt malalts. El llop ja fart demenja sempre el mateix va decidir canvia de dieta.
Un dia quan el llop estava molt enfadat es va topa amb una noieta bonica i innocent. Ella liva explica on anava i ell curiós li va indicar el camí mes llac perquè pogués investigar una mica abans de que ella arribes. En efecte vaarribar abans i va veure a la seva avia, ella tota espantada de veure un llop a la seva cassa es va quedar pàl·lida ell perquè no sofrís se la vamenja. A la poca estona va arribar la noieta i el llop es va disfressa de l’avia , en fer-li algunes preguntes sen va donar conte que no era laseva avia i es va asusta molt ell veien la oportunitat de menjar-se-la i bon sabor que li havia quedar a la boca va decidir engolir-la sensecasi bé mastegar-la. El llop ple de menja tant sen va anar a dormir.
En aquell precís moment passava un casador, en veure que la porta de laavia estava oberta va entra fent trets per tots els llocs i un va anar a para al llop. Ferit va caure al terra.
-Ho sento molt, no era lameva intenció menjar-les però...- mentrestant pensava que hi havien coses que no tindrien que canvia , perquè molts cops podrien anar a pitjo.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mariguas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS