MARINA

Páginas: 3 (559 palabras) Publicado: 8 de enero de 2015








EL CAFÈ DE LA MARINA





























Raúl Jiménez Sánchez
2B
Salvador Pericas





Activitats El Cafè de la Marina de Josep Mariade Sagarra

1.
Per a en Libori, el cafè representa la llar de totes les persones conegudes del poble, és a dir, el lloc de “reunió” per així dir-ho de tots els ciutadans, on expresen les sevesvivències entre ells. És per dir-ho d'alguna manera, la seva família i ell tracta de cuidar-los de la millor manera possible. Coincidint amb el parer, podriem considerar que és semblant el de la Rosa i enClaudi amb el d'en Libori, pero el Rufí a principi de tot, és un home arrogant i que ho veu tot d'altra manera, vol estar sol sense ningú perquè pensa que ell per sí mateix és autosuficient. Això,peroò, al llarg de la història canvia.
2.
-La rutina i la vida:
Per a la Rosa, el cafè representa un lloc tot i les dificultats que a vegades presenten els clients, s'ha d'aguantar i tirar cap aendevant tot l'establiment. T'has de dedicar en cor i alma al cafè, l'exemple més clar ho tenim en aquesta frase: “ La noia del Cafè de la Marina”, ocultant el seu nom (Rosa) per aquest mot.
En Claudi optaper la fortuna, pel que pugi vindre cap el futur, imagintant-se un futur com ja he dit, bastant hipotètic, on tot és com ell vol

-El present i el futur
La Rosa viu el present treballant al cafè,dedicant els seus esforços a la contribució de l'establiment.Ajuda al seu pare en tot moment inclós en els moments més delicats.

En Claudi, com he dit abans, vol viure un somni, perquè ja pensa finsi tot en els viatges que faría al llarg del món i tots els paisatges que veuria, tot describint-los.

-El desencís i l'emoció
La rosa està contenta per col·laborar amb el seu pare, però estàindecisa degut a que els clients no paren d'atossigarla.

En Claudi sent emoció perquè té fé en el seu futur, ho veu tot molt clar i te aquesta alegria dins seu.

-Les cares i paisatges coneguts i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • marina
  • Marina
  • Marina
  • Marines
  • Marines
  • Marina
  • Marino
  • marina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS