Matahusen

Páginas: 2 (358 palabras) Publicado: 7 de junio de 2011
1- Els espanyols tancats a Mauthausen, per que estan allí? Quina és la seva trajectòria vital?
Quan va acabar la Guerra Civil molts español creuaren la frontera cap a França, pero cuando llegaron,no fueron bien tratados,fueron atrapados y enviados al frente o los ingresaban en batallones de trabajo. A la mayoría de ellos, los alemanes los capturaron después del armisticio de Vichy.
2- quiintegra el Comité Nacional Espanyol? Quin era el principal objectiu d'aquest comité?
Agrupació que integrava a tots el components espanyols independenment de les tendències polítiques, religioses,territorials; la seva organització era considerada por los deportados de otros países como la mejor y la más sólida van ser capaços de treballar per reunir proves gràfiques i van lograr controlar el campoal saber que les tropes americanes s'acostaven per alliberalos.
Aquella organización clandestina españoles tenía varios objetivos, uno de ellos era la redistribución de la escasa comida que llegaba alos presos y de las medicinas que robaban en la enfermería, con el fin de sostener a los más débiles e intentar por todos los medios las menores bajas posibles.

3-En el documental apareixen variesvegades referències als Brigadistes Internacionals, qui eren i per qué els espanyols els consideren inmediatament amics?
Persones que varen lluitar por la democracia, por la libertad y contra elfascismo. Vinieron a defender al gobierno legítimo de la II Republica frente al golpe de estado apoyado por la Alemania nazi y la Italia fascista.

4-Quina importància van tindre les fotos que vanaconseguir traure del camp? Per qué va ser una heroïcitat?
Aquestestos varen ser molt important ya que gràcies a elles, actualment, tenim un record i una prova gràfica de tot el que va pasar i van serunes proves crucials per als Judicis de Nuremberg.
Va ser considerat una acte d'heroïcitat ya que era molt difícil moures per el campo de concertració i els que varen dur a cap aquesta eïna, es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS