Memoria proyecto semaforo

Páginas: 3 (556 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2014
MEMÒRIA PROJECTE DEL SEMÀFOR:


Part General:
El projecte que es vol realitzar representa el funcionament d´ un semàfor controlat per lleves que giren mitjançant un motor elèctric amb reductora.El nostre projecte és  aplicat a la vida real per al control del trànsit amb senyals lluminosos. 
El projecte consta de dues parts: una part mecànica que es composa de "l'arbre de lleves" i elmotor, i un altra formada pel circuit elèctric.
El motor amb reductora, connectat a la vareta roscada fa girar la llauna que porta les lleves. Aquestes van pressionant alternativament els polsadors dexapa flexible que donen alternativament corrent als diferents LED.


Part Mecànica:
Tenim el motor muntat al costat d’ una de les lleves i el que farà al connectar amb la pila es que es posarà arodar una lleva petita que té integrada. Aquesta al estar tant a prop de la lleva gran s’ encaixarà de tal manera que la mourà. Les lleves tenen la part superior tallada, unes una mica més gran lesaltres una mica més petites i el que aconseguim és que gràcies al moviment que aplica la lleva del motor puguem veure les diferents llums que te integrades un semàfor.

Part Elèctrica:
És la part quecomença per la pila ja que és la que proporciona l’ energia necessària per fer que funcioni tot. Primerament la pila transmet la seva electricitat al cargol amb càrrega positiva. Seguidament aquest ,envia aquesta electricitat al seu torn que envia tot el corrent a el motor i aquest al arbre de lleves. Cada lleva, acciona un polsador, amb un fastener , que cada polsador, està connectat amb el LEDdel seu color corresponent . Els LEDS tenen una petita resistència, que evita que s'escalfin i es cremin. I dels LEDS torna a la pila, al pol negatiu.



Explicació dels Materials:
1. Fasteners:Serveix per quan la lleva gira sobre la barra al fer contacte amb el fastener arribi el corrent fins al LED i el faig encendre.
2. LEDS i resistències: Els LEDS serveixen per tal de fer llum i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Proyecto Semaforo
  • proyecto semaforo
  • Semaforo Proyecto
  • Proyecto Semáforo
  • Proyecto semaforo
  • EJERCICIO DE SEMAFOROS Y MEMORIA COMPARTIDA
  • proyecto laboratorio con plc semaforo
  • 100968145 Proyecto Semaforo Protoboard

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS