Memoria sanitària perruqueria

Páginas: 2 (362 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2013
MEMORIA SANITÀRIA


Els serveis tindran sabó líquid, tovalloles d’un sol us, paper higiènic i una brossa higiènica per a la zona del wàter. També tindrà lavabo amb aigua calenta i freda iventilació forçada independent de la resta de ventilació del local.

El local disposarà d’una zona de magatzematge independent per a productes cosmètics, tints, etc.

La zona de treball tindrà unaparell de desinfecció de pintes, raspalls i tisores.

El local estarà net, desinfectat i en bon estat. Cada dia al acabar la jornada i sempre que sigui necessari, el local es netejarà amb aigua idetergents. De forma periòdica es netejaran totes les superfícies. Una vegada a l’any i sempre que sigui necessari es realitzarà desinsectació i desratització del local, fet per empresa i amb productesautoritzats.

El material de tall d’un sol us (fulles d’afaitar, etc.) es faran servir una sola vegada i estarà envasat individualment. Per a depositar-les i eliminar-les disposarem d’un recipientrígid i amb tapa que no sigui fàcil d’obrir.







MEMORIA SANITÀRIA


Els serveis tindran sabó líquid, tovalloles d’un sol us, paper higiènic i una brossa higiènica per a la zona del wàter.També tindrà lavabo amb aigua calenta i freda i ventilació forçada independent de la resta de ventilació del local.

El local disposarà d’una zona de magatzematge independent per a productescosmètics, tints, etc.

La zona de treball tindrà un aparell de desinfecció de pintes, raspalls i tisores.

El local estarà net, desinfectat i en bon estat. Cada dia al acabar la jornada i sempre quesigui necessari, el local es netejarà amb aigua i detergents. De forma periòdica es netejaran totes les superfícies. Una vegada a l’any i sempre que sigui necessari es realitzarà desinsectació idesratització del local, fet per empresa i amb productes autoritzats.

El material de tall d’un sol us (fulles d’afaitar, etc.) es faran servir una sola vegada i estarà envasat individualment. Per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Memoria sanitaria
  • Memoria sanitaria
  • Memoria Sanitaria
  • Memoria Sanitaria
  • Memoria descriptiva instalaciones sanitarias
  • Memoria proyecto sanitario
  • Ejemplo de memoria de plano sanitario
  • Memoria Descriptiva Redes Sanitarias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS