Mewet

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2013
Molts d´estudiants es manifesten a València a favor de la educació pública

Els estudiants de la educació pública d´aquest dijous(18/10/2012) van anar pelscarrers de València protestant i tallan el pas dels carrers que van passant,a causa de les mesures com la Estratègia 2015,la pujada de taxes,la feforma Wert,la reduccióde professors y la massificació de l´aules.

La manifestació va començar a les dotze y mitja del matí en la Facultat d´Història, açi va començar el tercer dia deprotesta en el sector de l´ensenyament.A la vesprada es van unir pares i sindicats a aquesta manifestació.Els estudians per a mostar les seues opinion van portarpancartes de tipus:Estudiar es un dret,no un privilegi,aquest futur ens dóna vertigen.

Els estudians mentres passejaven pels carrers van dir lemes com:volem el capdel rector en bandeja de plata per favor,que no.que no que no tenim por.

El porcentatje d´estudiants que ha sigut la vaga va ser d´un 80% segons l´Assembleainterunversitària.

A les 13.50 hores va terminar la manifestació en el Palau de la Generalitat.

Després alguns manifestants van voler continuar la protesta i vananar a la seu del PP tallant els carrers al seu pas.A les 14.20 hores arribaren al carrer de Quart i han fet altra asseguda.

Aleshores,s´han dirigil a l´IESLluís Vives tallants a trossos la gran via Ferran el Católic y la de Ramón y Cajal fins arribar a l´institut.Aleshores els estudians tallaren el carrer Xàtiva.Finalment, uns pocs dels que van quedar van tornar de novament a la Facultat d´Història tallan el tráfic.Quan van tornar la gent va aplaudir per la marxa de cinc hores.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS