Ministres economia

Páginas: 11 (2529 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2014




LES EMPRESES CATALANES




Índex de continguts
Barcelona 2
BARCELONA 3
SEAT SA 3
NISSAN MOTOR IBERICA SA 4
LIDL SUPERMERCADOS SA 4
GIRONA 5
MIQUEL ALIMENTACIO GRUP SA 5
DYNEFF ESPAÑA SL 5
CARNIQUES DE JUIA SOCIEDAD ANONIMA 6
FRIGORIFICOS COSTA BRAVA SA 6
TARRAGONA 7
SCA HYGIENE PRODUCTS SL 7
ASOCIACION NUCLEAR ASCO VANDELLOS II AIE 7
PORT AVENTURAENTERTAINMENT SOCIEDAD ANONIM 8
ELIX POLYMERS SOCIEDAD LIMITADA 8
LLEIDA 9
CORPORACION ALIMENTARIA GUISSONA, SOCIEDAD ANONIMA 9
COMPAÑIA GENERAL DE COMPRAS AGROPECUARIAS SL 9
ACEITES BORGES PONT SA 10
JOYERIA TOUS SA 10
Webgrafia 11

1. BARCELONA

1.1. Gas Natural Comercializadora SA

Gas natural fenosa és una empresa del sector de l'energia que opera principalment a Espanya,Itàlia, Mèxic, Colòmbia, Argentina, Puerto Rico i Marroc.
Té aproximadament 10.000.000 clients i 6.700 empleats. La seu central es troba situada a Barcelona (barri La Barceloneta), els seus màxims accionistes són La Caixa i la petroliera Repsol. Operen en tota la cadena de valor del gas, des de l'exploració a la distribució i comercialització, passant per la producció, liqüefacció i transport. Tambécomptem amb instal·lacions per a l'emmagatzematge de gas i la regasificació. Són el tercer operador elèctric del mercat espanyol i un important actor a Llatinoamèrica.
Està ubicada a Barcelona, perquè és una de les províncies on es va iniciar la Borsa, i això va ajudar a fer que la societat comencés a cotitzar en els mercats.


1.2. SEAT SA

SEAT, S.A. (Sociedad Española de Automóviles deTurismo) és un fabricant d'automòbils amb seu a Catalunya, fundat fa més de 62 anys, és una marca dinàmica i d'esperit jove impulsada pel disseny. Actualment és una companyia subsidiària del grup alemany Volkswagen, al costat d'Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini i Škoda. Podem trobar Les oficines centrals de SEAT S.A a Martorell, Barcelona, l'any 2000, la producció anual de vehicles va arribar ales 500.000 unitats i s'han construït més de 16 milions d'automòbils, una mica més de 6 milions, que surten de la planta de Martorell.
Està ubicada a Barcelona, perquè el 1986 Volkswagen adquireix la majoria de les accions en borsa i es pacta que disposarà de les instal·lacions de SEAT a Barcelona per a muntar-hi els models Volkswagen Passat, Santana i Polo clàssic (s'abarateix mà d'obrarespecte Alemanya), a canvi que els futurs models de SEAT comptaran amb la tecnologia Volkswagen.
1.3. NISSAN MOTOR IBERICA SA
Nissan Motor Ibèrica és l'empresa europea de la marca dedicada a la fabricació de vehicles i components d'automoció. A Europa, i dins de l'estratègia global de la marca, l'empresa Nissan Motor Ibérica desenvolupa una activitat clau especialment orientada a la producció devehicles 4x4, vehicles comercials i vehicles industrials lleugers.
Nissan Motor Ibèrica ocupa un lloc destacat dins de la indústria automobilística espanyola amb plantes a Barcelona, Àvila i Cantàbria. A més de la fabricació de vehicles i components, Nissan Motor Ibèrica també desenvolupa vehicles i motors, i distribueix vehicles i recanvis per a Espanya i al sud d'Europa .
Està situada aBarcelona, perquè Barcelona té poder. I especialment per a Nissan, que ha triat la fàbrica instal · lada a la Zona Franca com a element clau en la seva estratègia d'abast internacional.

1.4. LIDL SUPERMERCADOS SA
És una cadena de supermercats de descompte originària d'Alemanya i pertanyent al grup Schwarz, va ser fundada el 1930 per un membre de la família Rider sota el nom de Lidl & LebensmittelSortimentsgroßhandlung. Existeixen més de 8.000 supermercats distribuïts per 17 països arreu del món. Actualment, Lidl és la segona cadena més gran de supermercats a Alemanya, i és el principal competidor d'Aldi, una altra cadena similar, ofereix una àmplia gamma de productes d'alimentació, begudes, drogueria...
Les oficines centrals LIDL es troven a Barcelona, perquè Lidl té supermercats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ministros Del Ministerio De Economia Chile
  • Ministres
  • el ministro
  • ministros
  • Ministro
  • ministra
  • Ministros De Estado
  • ministro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS