Minuts Menuts

Páginas: 4 (779 palabras) Publicado: 1 de octubre de 2012
Minuts menuts

És un servei universal destinat a donar valor al temps personal i familiar. Ofereix a les famílies un servei de guarda puntual per als fills i filles de 4 mesos a 3 anys fora del'horari escolar, dins d'un espai lúdic i de qualitat.

El programa, que té una clara vocació de servei públic i la voluntat d’apropar-se a la ciutadania, es desplega en col·laboració amb lesadministracions locals (ajuntaments i consells comarcals), treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància i de manera coordina amb els altres serveis i personesprofessionals que treballen per a les famílies en l’àmbit municipal. Concretament, s’ubica en espais diversos com: ludoteques, centres cívics, poliesportius municipals i llars d’infants, entre altres.Els espais disposen de material lúdic i didàctic mínim, i també dels aparells necessaris per garantir un bon servei als infants, així com amb una programació setmanal d’activitat lúdiques adequades acada edat.

Més enllà dels objectius primers, el programa vol ajudar a promoure una xarxa de famílies en el municipi que els permeti la comunicació i l'intercanvi d’experiències, i vol donarassessorament a les famílies en la cura dels infants.

Funcionament

• El servei serà universal i assequible per a totes les famílies del municipi, amb infants de 0 a 3 anys.
• En la prova pilot,l’espai de conciliació romandrà obert de dilluns a divendres de 12 a 14 i de 17 a 20 hores. El servei estaria obert tots els dies feiners de l’any sense interrupció ja que l’objectiu és laconciliació.
• L’edat mínima de l’infant per accedir al servei serà de 16 setmanes, període coincident amb la baixa per maternitat/paternitat.
• El nombre d’hores seguides màximes que un/a nen/a potromandre al servei són tres, i dos cops a la setmana com a màxim.
• Les famílies hauran d’abonar a l’Ajuntament un euro per cada hora d’estada del menor.
• En general no serà necessari...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 60 Minuts: El Món On Vivim

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS