Mis cosas

Páginas: 4 (887 palabras) Publicado: 28 de abril de 2013
Juntament amb la sol·licitud de preinscripció (o de la sol·licitud que s'ha enviat per Internet) cal presentar, en el termini establert, la documentació següent:

a) Documentació identificativaSi l'alumne o alumna és menor d'edat:
Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment delDepartament de Benestar Social i Família.
Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor/a o guardador/a de fet) o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta depersones estrangeres.
Original i fotocòpia del DNI de l'alumne o alumna.
Original i fotocòpia de la TSI (targeta sanitària individual). Si no se'n disposa el Departament d'Ensenyament consultarà elcodi CIP de la targeta sanitària individual al CatSalut.
Si l'alumne o alumna és major d'edat:
Original i fotocòpia del DNI de l'alumne o alumna o de la targeta de residència on consta el NIE en elcas d'alumnat estranger.
Original i fotocòpia de la TSI (targeta sanitària individual). Si no se'n disposa el Departament d'Ensenyament consultarà el codi CIP de la targeta sanitària individual alCatSalut.
En els dos casos anteriors, i de forma extraordinària, les dades d'identificació o de filiació de l'alumnat estranger també es poden acreditar amb el document d'identitat, el passaport oel llibre de família del país d'origen.

b) Documentació acadèmica

Certificació de la qualificació de la prova d'accés o la qualificació mitjana dels estudis que en permeten l'accés.
Lesqualificacions de la prova d'accés que no es puguin presentar durant el període de preinscripció perquè estan pendents de resolució de reclamacions o altres tràmits oficials es poden aportar fins al 7 dejuny de 2013 inclòs. Si no es presenta la qualificació dintre d'aquests terminis, la sol·licitud no s'assigna.
En el cas dels alumnes que hagin completat l'etapa d'educació secundària obligatòria,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cosas de cosas
  • cosa cosa
  • Cosas Cosas
  • Cosas de cosas
  • Cosas de otras cosas...
  • Cosas de cosas
  • los cosos de los cosos
  • la cosa de la cosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS