Mort

Páginas: 2 (310 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2014
En aquesta novel·la juvenil vorem com una jove parella haurà de sobreviure als problemes per al seu amor…
Sergi, el xic, és un noi de família amb diners i elsseus pares no estaran d’acord amb la decisió d’aquest de ser la parella de Maria, ja que aquesta pertany a una família de camp i classe baixa, que al mateixtemps faran tot el possible per convèncer-la per a que estiga amb ell i aprofitar-se’n de tot el que puga.
La parella farta d’haver d’escoltar a les seuesfamílies decidiran escapar-se el dia del viatge de fi de curs i així poder viure lliurement i sense lligadures el seu fort amor.
Aquest prometatge tindrà com aresultat un fet que els unirà per sempre, l’embaràs de Maria.
Una vegada nascut l’embrió i amb Maria i Sergi de retorn de fa ja uns mesos a sa casa, les barallestornen a ser contínues entre les dues famílies.
Sergi anà a visitar la seua estimada per dir-li que açò no podia continuar així i que devien anar-se’n de nou elmés prompte possible, però el pare d’aquest arribà de sobte i la baralla començà com en totes les darreres ocasions.
El tràgic final de la discussió fou quan elpare li va donar una bufetada a Sergi i aquest va caure en terra amb tan mala sort que es desnucà...
Maria es trobava molt desolada però anava oblidant-se apoc a poc... Aquells dies en que no podia concil·liar el son anava a aquell barranc on jugava de petita amb Sergi, el seu vertader amor,... aquell que ara, encaraque estiguera lluny, ocuparia el davanter lloc en el seu record i que sabia que continuaria existint per sempre, no esborrant-se mai així de la seua vida.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la mort
  • Ante-morten y post-morten
  • Xocs de la mort
  • Vacanses de mort
  • Curriculum morten
  • amics de mort
  • La Mort: Una Aurora.
  • Bruges La Morte

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS