moviles

Páginas: 2 (297 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
2na generació.
L'arribada de la segona generació de telefonia mòbil va ser al voltant de 1990 i el seu desenvolupament deriva de la necessitat de poder tenir un major maneig detrucades en pràcticament els mateixos espectres de radiofreqüència assignats a la telefonia mòbil
La introducció d’aquesta generació va donar pas a petitíssims aparells que entrenen el palmell de la mà i oscil·len entre els 80 i 200 grams. Millores en la durada de la bateria.
Els protocols emprats en els sistemes 2G suporten velocitats d’informació per veumés altes però limitats en comunicació de dades.
Les xarxes 2G presenten millores notables respecte a les 1G en les conversacions telefòniques i en els missatges de text, ja queapareixen per primera vegada els missatges MMS que es posen davant dels SMS degut a la seva capacitat i a la possibilitat d’albergar fotografies.4rta generació.
És el futur. La principal diferència amb les anteriors generacions és la capacitat per proveir velocitats d'accés superiors a 100 MB/s en moviment i 1 GB / s enrepòs mantenint una qualitat de servei de cap a cap i d'alta seguretat amb el mínim cost possible.
La idea fonamental sobre la qual es troba basada aquesta nova tecnologia decomunicació mòbil és oferir una de les xarxes més estables i veloces per a la connexió a Internet, a més d'incloure altres funcionalitats i tecnologies Wi-Fi i Wimax.

La generació 4G vasorgir com una manera de reunir totes les tecnologies disponibles fins al moment, amb les modificacions necessàries per oferir un servei extremadament veloç i a baix cost, dins elcamp de les xarxes sense fils.
Encara que el ús ja està disponible en determinats països del món, no s'espera la seva implantació global i definitiva fins a l'any 2020.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • movilidad
  • movil
  • La Movilidad
  • el movil
  • moviles
  • Movil
  • Moviles
  • movilidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS