Museu Història de Catalunya

Páginas: 2 (470 palabras) Publicado: 16 de junio de 2013
COMENTARI DE TEXT
MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA



Per a començar un comentari sobre aquset museu deixarem de banda tota comparació sobre el Museu d'Arqueologia de Catalunya perquè lesdiferencies són exagerades. Aquest museu te com a ventatges proximitat turística, un edifici molt ben reformat i adaptat a les nescessitats de la persona que el visita. La localització es ideal per a buscartranquilitat i història al Port de Barcelona.

Aquest museu es divideix en dues plantes, la segona planta s'inicia el recorregut pel museu des de els inicis de la prehistòria fins al s. XVIII, i ala tercera planta continua des del s. XIX fins l'actualitat. El museu es divideix en seccions: Les arrels, naixement d'una nació, la mar nostra i a la perifèria de l'imperi continuant a la terceraplanta amb tres àmbits: Vapor i nació, Els anys elèctrics i Desfeta i Represa.

Es un museu que per observar amb detalls s'ha de visitar mes d'una vegada ja que la seva magnitud fa que sigui moltinteressant i la seva interactivitat entre el visitant i la història es total. El museu permet que el visitant surti aprenen molta informació sobre la història de Catalunya i els seus detalls històrics.Es sorprenent la interactivitat, amb iluminacions de pantalles quan el visitant apreta un boto, la aparició de poemes de l'epoca o cases reconstruides enmig de la visita que li permet al visitnantposar-se a la pell de la gent de la epoca que analitza. Les explicacions són totes de caracter universal amb traducció al Castellà i l'Anglès en tot el museu, i sorprenentment podies des de posar-te unaarmadura per saber la quantitat de pes que portava a sobre un soldat medieval fins a colocar-te al balcó de la Generalitat el dia del nombrament de la República Catalana al costat de Francesc Macià.La organització i la diversitat fa que no te'l puguis veure tot amb una tarda, però aspectes que es destaquen, el seguiment d'un ordre cronologic molt ben guiat, la interactivitat molt ben...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia De Catalunya
  • Historia de Catalunya
  • causes politiques catalunya historia
  • Cronologia Historia De Catalunya
  • Historia represion a catalunya
  • Historia De Catalunya 600
  • TEMA 6 LA HISTORIA DE CATALUNYA EN ETAPES
  • historia catalunya

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS