musica

Páginas: 3 (511 palabras) Publicado: 26 de abril de 2014



Cançons del Regne Unit






Tipus de cançons del Regne Unit

Folk originalment es refereix a cadascuna de les cançons tradicionals de lanació, cada nació ha estat des de l'antiguitat nostres avantpassats tenen les seves cançons, la majoria d'aquestes cançons no sé qui és l'autor i la comunicació verbal, una massa 10 octubre Fax 100 ,transmès de generació en generació fins al moment. Però avui estem parlant de cançons populars, cançons pop es refereix sobretot a l'època de les cançons populars, en referència sobretot la guitarraacústica com a acompanyament d'instruments musicals, cantant en una manera franca natural, cantem el tipus d'experiència de la vida cançons senzilles.
Folk / característiques Balada, està en la sevacapacitat per fer front a l'ombra de la seva procedència i el medi ambient, cultura / naturalesa, no només importa el molt que el seu ús d'instruments musicals, de la gravetat. (Per descomptat, va negar quel'instrument en si és també una gran quantitat d'anti-ombra folklòriques pròpies cultures.) Avui dia, vivim a Hong Kong, la cultura de la música folklòrica primerenca per tal de dominar a Occidentsota el vestit de tenda de campanya, avui estem parlant de cançons populars, grans La major part d'això és el (EUA) popular West. Folk nens també dividits, adults.

Té una llarga tradició decançons populars, molt lluny, en la societat primitiva, els nostres avantpassats la caça, la manipulació, l'adoració, l'entreteniment, Déu, ritual, seguici i altres activitats van començar el seu cant.Segons el registrat en la literatura antiga, aquesta "cançó de primavera": ". Bambú trencat, carn contínua; sòl mosca, per la carn" Es descriu molt àmpliament el treball de caça primitiva de tot el procés.Encara només vuit full song-folk, però sembla un dibuix realista caça primitiva és la comprensió i el coneixement dels temps primitius, la producció de la gent i la vida de la informació valuosa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS