mussolini

Páginas: 3 (642 palabras) Publicado: 28 de abril de 2013
ATENTATS CONTRA MUSSOLINI

-El primer va ser ideat el 4 de novembre de 1925 per  ’Tito Zaniboni’, que va intentar disparar amb un fusil a Mussolini que anava a celebrar la seua victoria frenteal balcón del palacio Chigi
-Mig any despres La mañana del 7 de abril de 1926 Mussolini eixia del palau,on va inaugurar un congresos Sobre cirugía; i una dona irlandesa de 50 anys , li dispararamb la seva pistola. Mussolini quedó con heridas no graves en la nariz.
-Tres mesos despres de l’ultim atentat en diciembre de 1922. un jove anarquista Gino Lucetti va llançar una bomba contraMussolini que va causar ferides a 8 persones  Luego del atentado Mussolini declaró: "Las balas pasan, Mussolini queda".
-Un mes despres un altre jove  Anteo Zamboni intentà disparar Mussolini ambuna pistola, aquest jove va morir assasinat pels ‘camises negres’

MUSSOLINI EN LA 2º GUERRA MUNDIAL

El 22 de mayo de 1939 Galeazzo Ciano, ministro del exterior italiano, firma el Pacto deAcero con Alemania, que muestra oficialmente el nacimiento de una alianza vinculante ítalo-alemana.
En un principi Italia no anava a participar a la guerra ja que no tenia armes suficients per aafrontarla. Mussolini envià un telegrama a Hitler dien-li que Italia enreria en guerra despres de 3 anys.
. El 16, 22, 24 y 26 de abril recibe otros mensajes de Churchill, Paul Reynaud, Pío XII y Roosevelt quele piden que se mantenga neutral. Mussolini duda entre ambos frentes de presión, esperando ver hacía donde se carga la balanza por el poder de las armes com hasta ara però com la Alemanya de Hitlerva començar a conquerir territoris Mussolini es va unir amb Alemanya i Japó per formar el ‘Pacto Tripartito ‘
al que despres es van unir Eslovàquia ,Hongria y Bulgària. el 10 de junio declaró laguerra a Francia e Inglaterra A les hores Itàlia li declara la guerra a França i Gran Bretanya. També va intentar atacar el Nord d'Àfrica.

INTENCIONS DE MUSSOLINI A LA GUERRA

-Anexionar Malta,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mussolini
  • mussolini
  • Mussolini
  • Mussolini
  • Mussolini
  • mussolini
  • Mussolini
  • Mussolini

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS