Nabucodonosor

Páginas: 2 (316 palabras) Publicado: 9 de enero de 2013
Els imperis orientals són un conjunt de imperis que estan situats a la meitat est del mediterrani en l’antiguitat, es pot dir que poden arribar al s.XVII aC d’antiguitat on van serels imperis més grans que hi podien haver.
El que ens importa ara mateix són els imperis que estan rondant el s.XI que en aquest cas el més important és el babiloni, juntament amb elpersa que vindrà després d’aquest.
És un antic estat de Mesopotàmia, on podem dir que va ser dels primers llocs on es va utilitzar la ciutat-estat en ciutats com: Ur, Uruk...Nabucodonosor II el gran (604 - 562 aC), sobirà de Babilònia, successor de Nabopolassar constitueix probablement el membre més conegut de la dinastia caldea de Babilònia.
Durant el seuregnat va arribar a conquerir molts llocs, com ara Palestina i Síria. Però ell tenia el focus sobre Egipte, cosa que va empènyer a múltiples batalles del seu exèrcit contra el delfaraó Necó. Que fins a la batalla de Karkemish al 605 aC però al 582 aC les relacions van ser més estables i es van respectar mútuament.
En la ciutat Nabucodonosor II va aconseguir calmarel clima que hi havia fa 10 anys, on era tot més tens. També va reconstruir les ciutats i va sembrar la prosperitat per la seva regió
Ell és un dels moarques més coneguts enl’antiguitat ja que apareix com el conqueridor del Regne de Judà en l’Antic Testament
Una pregunta que li faria a algu d’aquell temps, és que si es conquereixen diferents tipus de territorisamb diferents creences, es respecten les dels altres o simplement es fan esclaus o els obliguen a creure?

http://ca.wikipedia.org/wiki/Babil%C3%B2niahttp://ca.wikipedia.org/wiki/Nabucodonosor_II
http://www.mapsofwar.com/images/EMPIRE17.swf
http://es.wikipedia.org/wiki/Reino_de_Macedonia
http://es.wikipedia.org/wiki/Mediterr%C3%A1neo_oriental
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nabucodonosor
  • Nabucodonosor
  • ey nabucodonosor
  • La Estatua De Nabucodonosor
  • nabucodonosor y hamurabbi
  • Locura de nabucodonosor
  • El Libro De Nabucodonosor
  • Nabucodonosor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS