Nanotecnologia

Páginas: 30 (7321 palabras) Publicado: 16 de julio de 2012
NANOTECNOLOGIA i ROBÒTICA




































































































ÍNDEX


1) INTRODUCCIÓ 3



2) PEL·LÍCULA 4
2.1) SINOPSI 4
2.2) PERSONATGES 5
2.3) COMENTARIS DE LA PEL·LÍCULA 8



3) SENSE EMBUSSOS: ELS COTXES VOLEN14
3.1) Alternatives al petroli 15
3.1.1) HIDROGEN 15
3.1.2) ENERGIA SOLAR 16
3.1.3) COTXES HÍBRIDS 16



4) ELS ROBOTS 18



5) NANOTECNOLOGIA 23
5.1) Conceptes fonamentals 23
5.2) Història 25
5.3) Eines i tècniques 28
5.4) Nano materials 29
5.5) Biomaterials 29
5.6) Nanotecnologia molecular 29
5.7) Nanotecnologia avançada 30
5.8) Aplicacionsactuals 30
5.9) Futures aplicacions 31
5.10) Prospectiva 32
5.11) Nano robots 32



6) OPINIÓ PERSONAL 33



7) BIBLIOGRAFIA 35



1) INTRODUCCIÓ


Fa temps vaig veure la pel·lícula Yo Robot i com que parla del tema d’aquest treball, l’he tornat a visualitzar i m¡he pogut introduir en el món de la robòtica. Es tracta d’una pel·lícula de ciència ficció que ens mostra la ciutatde Xicago al 2035 i en ella podem veure com hem evolucionat tecnològicament. Els robots estan presents el nostre dia a dia i ens ajuden en les tasques que necessitem. Després d’haver-la visionat, hem pogut reflexionar sobre la versemblança de la pel·lícula i de com creiem que serà el futur en el nostre món i la presència dels robots. Ens hem endinsat una mica més i hem conegut amb més profunditatla robòtica i la nanotecnologia.


2) PEL·LÍCULA


2.1) SINOPSI


L’any 2035 a Xicago els humans viuen amb els robots, els quals estan al seu servei. Gràcies a les tres regles la relació entre uns i altres és perfecta. El Dr. Alfred Lanning està a punt llançar un nou model de robots anomenat NS-5 amb el que espera transformar US Robotics en la empresa més important i poderosa del món.Però a pocs dies del llançament el doctor és assassinat. Llavors, és quan apareix l’inspector Spooner, un home al que no li agraden gens els robots i que no confia en ells en absolut.
L’inspector creu que l’assassí ha estat un robot i quan manifesta la seva opinió tothom el pren per boig. Però mica en mica, les coses es van complicant i l’inspector Spooner finalment es veurà capaç de demostrar queels robots han evolucionat i que finalment poden desobeir les tres regles. Tot plegat resulta ser un complot per acabar amb la ignorància i els desastres que provoca la humanitat. Però la Viki, el robot que s’encarrega de liderar-la no se’n surt amb la seva i els robots d’aquella promoció acaben sent tots destruïts.


2.2) PERSONATGES


Dr Alfred Lanning: La pel·lícula comença amb el seuassassinat. Ell és l’home que ha creat gairebé tots els robots que existeixen al mercat.
Últimament deien que s’havia convertit en un home solitari, una mica ermità, que no sortia del seu laboratori i no sabien per què. Ell, un home molt intel·ligent, abans de morir va deixar hologrames per a que els altres descobrissin la veritat.

Detectiu Del Spooner: El detectiu Del Spooner és un home que desdel principi del film mostra una gran fòbia i odi cap als robots. És un home jove, detectiu i solitari que viu amb la seva àvia, a la que estima molt i vol protegir de tots els perills. Però no és gaire sociable ni té un bon tracte amb la gent ja que en algunes situacions mostra un cert egoisme. Està convençut que els robots són dolents i que el fet de que ens ajudin no és més que una aparença. Peraixò s’ha pres molt personal el fet de demostrar que té raó i que vol acabar amb els robots perquè no facin mal als humans. Mica en mica ho va demostrant i es veu atacat pels robots en més d’una situació.
Finalment, quan està a punt de salvar els humans, es veu que ell té una mà robòtica i que si no hagués estat per la tecnologia no podria tenir una mà. El detectiu Spooner desconfia tant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nanotecnologia
  • Nanotecnologia
  • La Nanotecnología
  • nanotecnologia
  • Nanotecnologia
  • Nanotecnología
  • Nanotecnologia
  • Nanotecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS