nazis

Páginas: 21 (5100 palabras) Publicado: 5 de junio de 2014
HIPOTESIS
Com era la vida als camps de concentració pels presoners?
La vida als camps de concentració pels presoners era molt dura. Treballaven moltes hores seguides y només menjaven un cop al dia. Dormien molts presoners junts en espais molt reduïts. En canvi els generals Alemanys menjaven 3 vegades al dia unes bones racions de menjar. Treballaven igual que els presoners però el seu treballconsistia en assegurar-se que els presoners fessin el que els hi tocava y vigilar que no se escapessin. Els jueus que seguien en llibertat tenien moltes limitacions y tenien que portar una estrella a la roba perquè sapiguesin que era jueus. Una vegada estava mes avançada la guerra els jueus es van tenir que amagar-se perquè no els arrestessin y els portessin als camps de concentració. Viviensempre amb por de ser descoberts y portats als camps de concentració




















L’holocaust Nazi
L'Holocaust va ser la persecució i l'assassinat sistemàtic , burocràticament organitzat i patrocinat per l'Estat d'aproximadament sis milions de jueus per part del règim nazi i els seus col.laboradors . " Holocaust " és una paraula d'origen grec que significa " sacrifici perfoc " . Els nazis , que van arribar al poder a Alemanya al gener de 1933 , creien que els alemanys eren una " raça superior " i que els jueus , considerats " inferiors" , eren una amenaça estrangera per l'anomenada comunitat racial alemanya .
 Per a l'any 1945 , els alemanys i els seus col. laboradors havien assassinat aproximadament a dos de cada tres jueus europeus com a part de la " Soluciófinal" , la política nazi per assassinar als jueus d'Europa . Si bé les principals víctimes del racisme nazi van ser els jueus , als qui consideraven el major perill per a Alemanya , entre les altres víctimes s'inclouen 200 mil romanís ( gitanos ) . Com a mínim , 200 mil pacients discapacitats física o mentalment , majoritàriament alemanys i que vivien en institucions , van ser assassinats en elmarc de l'anomenat Programa d' Eutanàsia .

Biografia de Hitler
Dolf Hitler va néixer a Braunau am Inn , un petit llogaret prop de Linz a la província de l'Alta Àustria . ser el quart fill de sis . [ 1] El seu pare , Alois Hitler , ( 1837-1903 ) , va ser un agent de duanes . La seva mare , Klara Pölzl , (1860-1907) , va ser la tercera esposa d'Alois . Ella era també la seva cosina , així que es vahaver d'obtenir una dispensació papal per al matrimoni . Dels sis fills d'Alois i Klara , només Adolf i la seva germana Paula van arribar a l'edat adulta .
Com a nen , Hitler va dir que era assotat sovint pel seu pare . Anys més tard li va dir a la seva secretària , "Llavors vaig prendre la decisió de no plorar mai més quan el meu pare em castigava . Uns pocs dies després vaig tenirl'oportunitat de posar a prova la meva voluntat . La meva mare , espantada , es va amagar al davant de la porta. Pel que fa a mi , vaig explicar silenciosament els cops del pal que assotava el meu darrere . "
Hi va haver rumors que Hitler tenia alguna part de sang jueva i que la seva àvia , Maria Schicklgruber , es va embarassar mentre treballava com a criada en una família jueva . Les implicacionsd'aquests rumors van ser políticament explosius per al proponent d'una ideologia racista . Els adversaris van intentar demostrar que Hitler tenia avantpassats jueus o txecs . Encara que aquests rumors no van ser mai confirmats Adolf Hitler , Hitler va convertir en il · legal per a les dones alemanyes treballar en famílies jueves , i després del " Anschluss " ( annexió ) d'Àustria , Hitler va convertir laciutat natal del seu pare en una àrea de pràctiques d'artilleria .
Hitler era devot de la seva mare i probablement odiava al seu pare , qui era un estricte disciplinari . Pare i fill tampoc compartien les seves idees polítiques . Alois Hitler també desitjava que el seu fill arribés a ser funcionari com ell , ocupació del qual se sentia molt orgullós i al que havia arribat pràcticament sense...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • nazis
  • Nazis
  • Los Nazis
  • Nazis
  • nazis
  • Nazis
  • Los nazis
  • Los Nazis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS