no lo se

Páginas: 2 (359 palabras) Publicado: 24 de abril de 2014
NATURA
Primer de tot hem analitzat una botiga que es diu Natura. D’aquesta botiga podem dir que correspon el seu nom amb el seu objectiu, és a dir, que una vegada estàs dins de labotiga podem veure com per el seu aspecte de la botiga i de la roba, aquesta és natural i l’ambient es semblant a estar en la natura. Per tant, aquesta botiga utilitza un ambient moltnatural.
Una altre cosa que fa que aquesta botiga sigui molt natural és la seva olor, ja que des de que estàs dintre de la botiga ja notes una olor que atrau al consumidor. També, aquestambient tant natural el podem veure reflectit en el seu aparador ja que aquest està decorat amb arbres com si fos això un bosc, i dintre de la botiga, el sostre està ple de branquesd’arbres.
Aquesta botiga és dedica a fer roba. La col·locació de la roba es pot dir que no és una col·locació qualsevol, ja que hi ha molt poca quantitat de roba i això fa que la botiga tinguiun major prestigi. La roba estava col·locada en perxes i en les estanteries estaven col·locades en petites columnes amb molt poca quantitat. També s’ha de destacar que els colors de laroba no són pas fosforescents sinó que tot al contrari, són colors que no criden l’atenció.
Per altre banda, aquesta botiga té una secció on ven productes molt naturals com poden sersabons per al bany, xampús, entre d’altres.
Aquesta botiga, les parets eren d’un color marró molt claret i amb una llum blanca a molt baixa intensitat i, uns focus de llum més potentcap a les piles de roba de les estanteries. Cal dir també, que les dependentes anaven vestides acord amb l’estil de la botiga i que, els preus d’aquesta botiga, no són preus rodons nitampoc són preus molt econòmics, sinó que són una mica més car que altres botigues com el Bershka o el Pull and Bear.
Natura, apart de tenir botigues físiques, disposa d’una web online.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS