Nombra

Páginas: 7 (1602 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2012
90-дневна диета за максимално отслабване
Написано от Диети–и-отслабване на Sun, 03/16/2008 - 16:10.
Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.
Защо тази диета е много добра?
•продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
• диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.
Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяватлекарства за високо кръвно.
Ако килограмите ви първите 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля. Продължавайте диетата до края,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.
Диетата продължава 90 дни и само 90 дни. След като приключите е необходима 90 дни почивка. След този отдих можете да повторите още веднъж.
Закусва се задължително само плодове (през 90дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организмът черпи плодова захар, необходима за нервната система!

ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ
Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене. Изследванията показват, че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 -храносмилателен цикъл
ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА (4.00-12.00)
По време на този цикъл се консумира минимално количество храна (задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки. По време на диетата се закусва само с плодове!
ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ (12.00-20.00)
По време на този цикъл се храним неограничено. Тук не е важно колко количество ще консумираме, акак ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните храненияможе да има от 1 до 2 часа.
ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ (20.00-4.00)
По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо. Ако не можете да издържите и сте много гладни, вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.

ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ
Тези дни са най-важния елемент от диетата. Спазването на редът, по който трябва да сехраним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден, въглехидратен и завършва с плодов. Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН
Кои храни се консумират в този ден: МЕСО, СИРЕНЕ,КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...
Белтъчните са големи молекули, изградени от аминокиселини. Аминокиселините се съдържат в храните от растителен и животински произход. 8 от аминокиселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да получаваме от храната, която консумираме. Белтъчните са необходимиза поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло (коса,нокти,мускули и т.н.). Необходими са също за много други важни процеси в организма.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ЗАКУСКА: За закуска се консумира само един вид плод (2 ябълки, 2 портокала, 2 праскови, 2 мандарини, 2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).
Много важно е да се знае:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sin Nombre
  • Nombre
  • El nombre
  • Nombres
  • El nombre
  • nombre
  • NOMBRE
  • Nombre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS