Organització Mundial Del Turisme

Páginas: 2 (474 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2012
Web Organització Mundial del Turisme
Fonaments del turisme

L’Organització Mundial del Turisme (OMT) és un organisme internacional, creat al 1925, que té com a propòsitpromoure el turisme. Desenvolupa un paper central i decisiu en la promoció del desenvolupament del turisme responsable, sostenible i accessible per a tots. Prestant especial atenció als interessos delspaïsos en desenvolupament.
Vincula formalment a les Nacions Unides des de 1976 al transformar-se en una agència del PNUD. Al 1977 es va firma un conveni que va formalitzar la col•laboració en lesNU, sent un organisme especialitzat del sistema de les Nacions Unides des del 2003. Té la seva seu a Madrid i compta en 154 estats membres des de 2008.
Les funcions que realitza la OMT són:estimular el creixement i la creació del llocs de treball, proporcionar incentius a la protecció del medi ambient i al patrimoni dels llocs turístics i per últim, promoure la comprensió entre les nacions através del turisme.
La OMT està integrada per 138 països i per més de 350 membres que representen a les administracions locals, les associacions de turisme i les empreses del sector privat.
Va sercreada al 1925 i al 1977 va firmar un acord de cooperació en la ONU.
La OMT consta d’una Assemblea General, composta per membres de ple dret i membres associats, els quals es reuneixen bianualment ambel fi de deliberar sobre els principals temes d’interès relacionats amb el sector turístic. També compta amb un Consell Executiu, compost per 26 membres elegits per l’Assemblea els quals es reuneixen2 cops a l’any, i amb 6 comissions regionals que es reuneixen almenys 1 cop l’any i representen les zones d’Àfrica, Amèrica, Àsia meridional, Àsia oriental i el Pacífic, Europa i Orient Mitjà.
L’OMTrealitza estadístiques sobre les arribades dels turistes internacionals, dels ingressos per turisme internacional, i un resum dels resultats del turisme per regions, les principals destinacions de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Organització Mundial del Comerç
  • Organizacion Mundial del Turismo (OMT)
  • Organizacion mundial del turismo
  • Historia del turismo mundial y en el ecuador
  • Dia mundial del turismo
  • Evolucion del turismo mundial
  • Organizaci N Mundial Del Turismo
  • Etica mundial del turismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS