pene

Páginas: 6 (1382 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2015

Emma Watson (París, França, 15 d'abril del 1990), és una actriubritànica coneguda per la seva interpretació d'Hermione Granger, un dels tres protagonistes en la saga de pel·lícules de Harry Potter, basada en els llibres de J. K. Rowling. Watson va ser escollida pel paper d'Hermione amb nou anys tot i que, en aquell moment, només havia participat en dues obres de teatre escolars. El seu treballha estat recompensat amb diversos premis i uns beneficis de més de 10 milions de lliures.[Quan?] El 2007 va anunciar la seva participació en dos projectes al marge de la sèrie de Harry Potter: l'adaptació televisiva de la novel·la Ballet Shoes i la pel·lícula d'animació The Tale of Despereaux. Ballet Shoes va ser estrenada el 26 de desembre del2007—Boxing Day al Regne Unit— per la BBC One amb unaaudiència de 5,2 milions d'espectadors. The Tale of Despereaux es va estrenar el desembre del 2008.
Taula de continguts
  [amaga] 
1 Biografia
2 Carrera
3 Filmografia
4 Enllaços externs
Biografia[modifica | modifica el codi]

Emma Watson signant autògrafs.
Emma Charlotte Duerre Watson (1990), filla de Jacqueline Lesby (1960) i Chris Watson (1960), va néixer el 15 d'abril de1990,a Oxford, Oxfordshire, Anglaterra. Es va mudar a França i després va tornar a Anglaterra (on actualment viu). Emma viu amb la seva mare i el seu germà menor Àlex (1993). Chris i Jacqueline són advocats i estan divorciats. Té dos gats anomenats Bubbles i Domino (aquest últim és dels dos germans). Va participar en diverses obres de la seva escola, incloent Arthur: The Young Years, The Happy Prince i Aliciaen el país de les meravelles. Watson també va participar en The Daisy Poetry Competition, en la qual va guanyar el primer premi, a l'edat de set anys. La seva gran oportunitat de demostrar el seu talent per a actuar va arribar quan el càsting de Harry Potter i la pedra filosofal va arribar a l'escola en la qual ella assistia. La seva professora li va demanar que competís pel paper deHermioneGranger. Va obtenir el paper en Harry Potter i la pedra filosofal (2001), basada en el primer llibre de la novel·la de J. K. Rowling. La seva participació en Harry Potter i la pedra filosofal (2001), Harry Potter i la cambra secreta (2002),Harry Potter i el pres d'Azkaban (2004) i en Harry Potter i el calze de foc (2005), ha consolidat la seva carrera com a actriu. Una vegada instal·lada dintre de laindústria cinematogràfica, se li va fer fàcil assistir a premis del cinema, el més important al que ha assistit fins ara ha estat "Bafta Awards", en el qual la pel·lícula d'Harry Potter i el Presoner de Azkaban va ser nominada i vencedora on Emma Watson va rebre el premi sense Daniel Radcliffe ni Rupert Grint. A part d'aquest esdeveniment s'ha vist a Watson en diversos premis, com els "SonyEricsson Award", "Empire Awards", "Otto Brau Awards", etc. També ha assistit a les cinc premiers de les cinc primeres pel·lícules de Harry Potter. Les seves aparicions també s'hi sumen photoshots en diverses revistes "Pink", "Life", "Enterteiment Weekly" i com imatge principal de revistes com "Elle Girl" i "Teen Vogue". Quan Emma no grava, assisteix a l'escola Headington.
Carrera[modifica | modifica elcodi]
El 1999 van començar els càstings per a Harry Potter i la pedra filosofal, l'adaptació cinematogràfica del supervendes homònim de la novel·lista britànica JK Rowling. La principal preocupació dels directors de càsting era trobar als actors adequats per interpretar els papers del trio protagonista : Harry Potter i els seus dos companys Hermione Granger i Ron Weasley, els seus dos millorsamics. Els encarregats del càsting van trobar a Watson mitjançant la seva professora de teatre a Oxford i els productors van quedar gratament impressionats per la confiança que tenia la jove en si mateixa.15 Després de vuit audicions, el productor David Heyman els va comunicar a Watson, Daniel Radcliffe i Rupert Grint, que havien estat seleccionats per interpretar a Hermione Granger, Harry Potter...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Penes y Penes
  • Mi pene
  • Pene
  • Penas
  • El Pene
  • pene
  • penes
  • mis penas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS