Performance

Páginas: 4 (884 palabras) Publicado: 21 de abril de 2015
EV2: Performant una identitat
Diari de camp
La meva performance ha estat basada en la dona musulmana. El que he fet ha sigut posar-me el mocador musulmà al cap, i fer-me passar per una adolescentmusulmana.
El primer que vaig fer va ser consultar-ho a casa, com no estava decidida necessitava ajuda, i a casa dels meus avis vaig provar-me el mocador. Me'l vaig posar i vaig preguntar a la mevafamília que si ho veien factible. En aquell moment jo pensava que em dirien que si, que semblava una musulmana, però la reacció no va ser aquesta. El meu avi no va dir-me res, en canvi la meva àvia vadir-me que no podia anar així pel carrer, que no m'hauria de ficar en aquests àmbits, que potser sentava malament als musulmans, etc. Jo vaig dir-li que aquesta seria la meva performance i que sí queaniria així. La meva àvia no va voler que em poses més el mocador, i va dir-me que a casa seva això no es podia fer, que no li semblava una bona idea i que em podrien fer mal.
Després a l'ascensor em vaigposar el mocador i vaig sortir al carrer. Jo em sentia diferent, però tampoc vaig notar mirades de discriminació que és el que jo esperava. Estava nerviosa pel que m'havia dit la meva àvia, és a dir,que potser això els podria ofendre. Sabia que no, que no era res dolent però ja em sentia més incòmode. Vaig entrar a demanar un cafè i em vaig sentir igual que com si anés vestida com jo hi vaignormalment. Uns amics no em van reconèixer, però jo tampoc vaig fer res perquè paressin a parlar, volia passar desapercebuda.
No em vaig sentir evitada ni discriminada en cap moment, excepte a casa quanels meus parents no volien que sortís així al carrer per por que relaciono molt fàcilment amb la discriminació cap aquest col·lectiu practicant de la religió musulmana i la seva cultura referent almocador.
A mi em va agradar la sensació de no sentir-me desplaçada socialment, i que tothom em tractés igual. Esperava reaccions diferents, més discriminatòries i mal educades, però realment em va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Performance
  • Performance
  • Performance...Qué?
  • PERFORMANCE
  • Performance
  • performance
  • Performance
  • performance

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS