¿Perquè Fem Vaga?

Páginas: 2 (313 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2012
Perque fem vaga?
Nosaltres, els estudiants, fem vaga per mostrar i posar en manifest el nostre desacord amb les retallades que hem estat sofrint durant aquet ultim anys, com lessubstitutcions als professors a partir del desé dia de no-assistència com a propmpte (llei aprovada el 20 d'abril), la eliminació de modalitats de batxillerats als instituts (anunciadaaquest mateix dia) o la reducció d'un
14,4% la partida de educació (darrer Septembre). I això per no parlar de les incomptables ja retallades que han sofrit els nostres professorsi que ens afecten de la mateixa manera a nosaltres.
Pero sobretot, hem de fer vaga per a recolzar a tots els treballadors i treballadores que perdràn un dia de salari a canvi d'unrespecte i una dignitat que cada volta està derrotxant el sistema econòmic en el que vivim i que s'està desplomant per moments, com tots sabreu.
La vaga no farà que deixin de ferreformes, per a res, en canvi, s'ha de fer. Perque si la vaga te èxit, al dia següent ens miraràn amb cert respecte, amb el respecte que ens mereixem per formar part de la classetreballadora, per propi orgull de classe, hem de fer-los saber que els estudiants de la pública estem de lluita pel nostre futur.

M'agradaria que tots sapiguereu que segons la LeyOrgánica 8/1985, de 3 de julio, Reguladora del Derecho a la Educación.
Título preliminar Artículo Octavo
“...las decisiones colectivas que adopten los alumnos, a partir del tercer cursode la educación secundaria obligatoria, con respecto a la asistencia a clase no tendrán la consideración de faltas de conducta ni serán objeto de sanción, cuando éstas hayan sidoresultado del ejercicio del derecho de reunión y sean comunicadas previamente a la dirección del centro.”

Que vol dir això? Que els estudiants tenim dret a la vaga, ni més ni menys.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Perquè?
  • Feme
  • FEMEN
  • Fema
  • FEM
  • FEM
  • Femara
  • Femir

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS